کد خبر: 788503
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
جانشین سپاه عاشورا:
جانشین سپاه عاشورا با بیان اینکه بزرگ‌ترین پیام امام(ره) جواب «نه» به استکبار در خارج است، گفت: امام نماد مبارزه با استکبار جهانی بود و الگوی تمام مبارزان جهان است.

علی قادری  در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه هشترود اظهار داشت: امام(ره) نماد مبارزه با استکبار جهانی بود و الگوی تمام مبارزان جهان است.

وی افزود: امام(ره) توانست ابهت پوشالی آمریکا و استکبار جهانی را در هم بشکند و ما باید ادامه دهنده راه پر رهرو ایشان باشیم.

قادری ادامه داد: ملت ما نشان داد که یکی از ویژگی‌های مهم مردم، ولایتمداری و حرکت در مسیر فرمایشات امام(ره) است.

جانشین فرمانده سپاه عاشورا گفت: مهمترین علت عدم موفقیت آرمان پیامبر(ص) بعد از رحلتشان عدول مردم از وصایای پیامبر و عدم دفاع از ولایت بود.

قادری گفت: مسؤولیت پاسداری و صیانت از انقلاب اسلامی از وظیفه سپاه پاسداران است حال این خدمت در ایران باشد یا در لبنان، سوریه و عراق.

در این آیین سرهنگ احمد تقی‌پور به‌عنوان فرمانده سپاه ناحیه هشترود معرفی و از خدمات سرهنگ خلیل شریفی تجلیل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها