کد خبر: 786855
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۳
تيم ملي باز هم مهمان پژوهشگاه نفت شد
تيم ملي باز هم مهمان نفت بود. چراكه چمن ورزشگاه پاس قوامين نتوانست نظر كادر فني را جلب كند و تيم ملي دور جديد تمريناتش را همانند اردو‌هاي قبلي در اسفندماه و فروردين، مهمان زمين تمريني پژوهشگاه صنعت نفت بود. زميني كه البته اين روزها كيفيت بهتري نسبت به اردوهاي قبلي ميزبان تيم ملي بود.
دنيا حيدري
تمرين صبح روز گذشته تيم ملي در شرايطي برگزار شد كه بازيكنان از روحيه بالايي برخوردار بودند و با نشاط دستورات تاكتيكي كرش را انجام مي‌دادند. اما كرش انتظار داشت يك بار ديگر مجبور به انتخاب گزينه دوم نباشد و اميدوار است وعده‌هاي داده شده به زودي عملي شود و تيم ملي بتواند با تمام نفرات در آزادي تمرين كند. چراكه بعضي بازيکنان به خاطر فينال جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا و همچنين برخي از لژيونرها در اردو حاضر نبودند و تمرين تيم ملي با 19 بازيكن برگزار شد و مرد پرتغالي نيمكت تيم ملي اميدوار است كه ديگر با چنين شرايطي مواجه نباشد: «بايد برنامه‌‌اي داشته باشيم که منافع باشگاه‌ها و تيم ملي در آن لحاظ شود چرا که ما از خردادماه مسابقات مقدماتي جام جهاني را پيش‌رو داريم. از خردادماه بازي‌هاي خود را در رقابت‌هاي مقدماتي آغاز مي‌کنيم و هدف همه ما اين است که حضور پرقدرتي در اين رقابت‌ها داشته و صعودمان را به جام جهاني قطعي کنيم. اگر نتوانيم وارد جام جهاني شويم اين مسئله لطمه زيادي به فوتبال ايران خواهد زد اما براي رسيدن به اين هدف همه بايد دست به دست هم دهيم تا اين هدف ما به واقعيت تبديل شود. نتيجه پاياني حضور تيم ملي در جام جهاني 2018 روسيه است، اين هدف در اولويت فوتبال ايران در يک سال آينده بايد باشد.»
چند روز قبل بود كه كرش تأكيد كرد قول‌هاي داده شده بايد عملي شود و ديگر زمان دادن وعده‌ها و قو‌ل‌هاي رنگارنگ نيست و اكنون زمان عمل كردن به وعده‌هايي است كه داده شده. اما دور جديد تمرينات تيم ملي در شرايطي آغاز شد كه همچنان قول‌هاي داده شده به كرش عملي نشده و سرمربي تيم ملي هنوز هم از تلاش براي حل و فصل اين مسئله و يافتن راهكار در اين خصوص مي‌گويد: «ما براي اين اردو از مدت‌‌ها پيش برنامه‌ريزي کرديم و با يکسري مشکلات مواجه بوديم که در تلاش هستيم آنها را حل کنيم. ما به دنبال اين هستيم که براي حل مشکلات با تاج راهکارهايي در نظر بگيريم. به ما قول‌هايي داده شد که در ورزشگاه آزادي تمرينات خود را پيگيري کنيم اما متأسفانه برخي‌ها به اين قول‌ها پايبند نبودند. تمرينات تيم ملي بايد در بهترين شکل انجام شود و اميدوارم به قول‌ها و وعده‌هايي که مي‌دهند پايبند باشند. هواداران از ما توقع دارند تيم ملي راهي جام جهاني شود. اين حق آنهاست چنين توقعي داشته باشند. اما ما هم بايد اين توقع را داشته باشيم تيم ملي همه‌گونه مورد حمايت قرار بگيرد. براي مثال بايد زمين خوب و با کيفيت در اختيار تيم ملي قرار داشته باشد و هيچ توجيهي در اين مورد قابل قبول نيست. اگر قصد بازي دوستانه داشته باشيم بايد با بهترين تيم‌ها باشد چنانچه اردويي تشکيل مي‌دهيم بايد همه بازيکنان در آن حضور داشته باشند چرا که بدون آنها برگزاري تمرين ممکن نيست. براي رسيدن به اين مهم نيز همه اعضاي باشگاه‌ها و فدراسيون، سازمان ليگ دست به دست هم دهند تا تيم ملي بتواند به هدفش که راهيابي به جام جهاني است دست پيدا کند از مسئولان پژوهشگاه و وزير نفت تشکر کنم که با کمک آنها توانستيم اين زمين را بگيريم. اما بايد بهترين‌ها را در اختيار داشته باشيم، هر زمان که گزينه دوم را انتخاب کنيم اين بدان معناست که اشتباه مي‌کنيم ما هميشه بايد اولين‌ها و بهترين‌ها را داشته باشيم.»

ملي‌پوشان فوتبال روز گذشته از پيراهن‌هاي جديد تيم ملي رونمايي كردند. اين نخستين باري بود كه تيم ملي با پيراهن جديد تمرين مي‌كرد. اما به گفته كرش، ‌تيم ملي تنها در اين اردو از پيراهن‌هاي جديد كه البته انتقادهاي زيادي را هم در پي داشته استفاده مي‌كند: «طبق دستور رئيس فدراسيون فوتبال به طور موقت و فقط براي اين اردو قرار است از البسه جديد استفاده کنيم. طبق صحبتي که با تاج داشتم قرار است از بعد فني کيفيت لباس‌ها را بررسي و به رئيس فدراسيون فوتبال نظرم را اعلام کنم. وظيفه من اين است که از بعد کيفيت و استاندارد لباس‌هايي را که در اختيار تيم ملي قرار گرفته مورد بررسي قرار دهم که آيا اين لباس‌ها استاندارد لازم را براي بازي دارد، وظيفه من فقط همين است.»

ليست جديد تيم ملي كه چند روز قبل اعلام شد، ‌نام چند بازيكن سرباز را دربر داشت. مسئله‌اي كه با توجه به تخلف برخي از اين سربازها، ‌در ليست‌هاي قبلي به‌رغم تأكيد كرش به استفاده از اين بازيكنان ديده نشده بود. اما كرش همچنان به استفاده از برخي سربازها در تيم ملي اصرار دارد. هرچند كه درخواست پيرواني نيز در اين راستا از سوي سردار كمالي رد شد اما او همچنان اميدوار است اين مسئله حل شود: «اميدوارم از امروز به بعد مشکل سربازها حل شود چون نمي‌شود آنها براي باشگاه خود بازي کنند اما نتوانند به تيم ملي خدمت کنند. تاج همه تلاش خود را مي‌کند تا اين مشکلات را حل کند.» درحالي كه سردار كمالي، جانشين اداره سرمايه‌هاي انساني ستاد کل نيروهاي مسلح بار ديگر تأكيد كرده كه تحت تأثير رسانه‌ها قرار نمي‌گيرد و فوتباليست‌هاي متخلف و افرادي که جعل کارت پايان خدمت کرده‌اند با اين عمل به مردم به قانون و به هويت ملي بي‌حرمتي کرده‌اند و جايي در تيم ملي ندارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار