کد خبر: 786013
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
سردار نقدی در یادواره 10هزار شهید جامعه عشایری کشور:
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: وقتی جامعه ای غرق در فساد و فحشا شود، دیگر نمی‌توان انتظار تربیت نیروهای ارزشی را داشت و در واقع در آن جامعه هیچ فردی به دنبال اعاده حق نمی‌باشد.
جوان آنلاین: سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در یادواره 10 هزار شهید جامعه عشایری با بیان اینکه امام خمینی(ره) از دهه 40 هرگاه از بهاییت صحبت به میان می آوردند از این فرقه به عنوان یک جریان سیاسی یاد می کردند اظهارداشت: بهاییت هسته مرکزی روی کار آمدن رضا شاه، کودتای 28 مرداد و شکل گیری ساواک بود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تلاش برخی افراد برای پررنگ کردن بهائیت در جامعه، گفت: حمایت غارتگران بیت المال از بهاییت، برگه سیاه دیگری به خیانت های این گروه اضافه کرد. دشمن تلاش می کند فضیلت ها را با گم کردن حق و باطل و فتنه گری از بین ببرد که نمونه آن حمایتی است که از بهاییت صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه دشمن با استفاده از فضای مجازی تلاش می کند تا جامعه غرق در شهوت شود، افزود: وقتی جامعه ای غرق در فساد و فحشا شود، دیگر نمی توان انتظار تربیت نیروهای ارزشی را داشت و در واقع در آن جامعه هیچ فردی به دنبال اعاده حق نمی باشد.

سردار نقدی ادامه داد: یکی از برنامه های دشمن مایوس کردن ملت ایران است و این جنگ اقتصادی که علیه ما به راه افتاده در راستای نا امید کردن ملت است.

وی قدام و عمل را هسته ای مهم در تحقق روحیه امید دانست و گفت: عشایر موثرترین جریان تولیدی در کشور هستند به گونه ای که 30 درصد مواد غذایی را در کشور تولید می کنند. باید از مقاوت و اخلاص عشایر عزیزمان درس بگیریم، ما باید از تن دادن به آسایش ذلیلانه و مصرف گرایانه پرهیز کنیم و از زندگی عشایری الگو برداری کنیم.

رئیس سازمان بسیج در پایان تأکید کرد: باید از تمام صنایع و ظرفیت های خدادادی که در کشور وجود دارد استفاده کنیم و تا می توانیم از مهاجرت به شهرها و تن دادن به زندگی مصرف گرا دوری جوییم.

غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
United States
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
1
2
منظورت احمدي نژاد كه نيست خخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
0
2
یکی از بد بختی های ملت ما این است که همه می خواهند یک زندگی ایده ال داشته باشند . بهمین خاطر حتی پدر ومادر هم نمی خواهند کمترین حرفی در باره مشکل بچه خود هم بشنوند . لذا هر خطائی بشدت توسط مسئولین رد وانکار می شود و هیچ مدیری حاضر نیست قبول کند که اشتباه کرده است . حتی هیچ متخلفی حاضر به قبول تخلف خود بعد از اثبات هم نیست .نمونه رحیمی وزنجانی و مدیران بیمه و000000.
علت هم عدم برخورد قاطع وسریع به تخلفات است . چون هیچ پرونده ای طی چند روز در دادگاه خاتمه پیدا نمی کند .
مهدی رنجوری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۱
0
1
غارتگران بیت المال حول و محور کاسبان تحریم بیشتر می گنجد تا تهمت به افراد
یادمان نمی رود که طی هشت سال چه کسانی از تحریم ها حمایت نمودند و حالا دایه بهتر از مادر شده اند. رهبری می باید نظارت بیشتری بر اینگونه افراد داشته باشد ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۱
0
1
جناب آقای نقدی بنده غارتگران بیت المال را نمیشناسم چون یک شهروند عادی هستم ولی اگر جنابعالی غارتگرانی را که باعث فقر وفساد وبیکاری جوانان واعتیاد وفرار مغزها شده اند را میشناسید وهیچ اقدام عملی برای دستگیری ومحاکمه تک تک آنها نمی کنید در پیشگاه خدا ومردم بدهکار خواهید بود سخنرانی و مقاله نوشتن دردی از مردم دوا نمیکند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار