خلیلی پیر تصریح کرد : باتوجه به پتانسیل خوبی که در بخش نیروهای انسانی مجرب آموزشی وجود دارد انتظار می رود شاهد فعالیتهای چشمگیری در آتی باشیم و بتوان از تجربه موفق اصفهان در سطح ملی بهره گرفت .
وی گفت: خانه فرهنگ آب می تواند نقش بارزی در اجرای طرح حامیان آب که با توافق آموزش و پرورش صورت گرفته داشته باشد .
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مهندسی آبفای کشور از نمایشگاه ماشین آلات و تجهیزات کاهنده مصرف آب ، کارگاه دائمی آموزشی و نمایشگاهی مصرف آب و همینطور کتابخانه تخصصی آب شرکت که زیرمجموعه خانه فرهنگ آب فعالیت می کنند بازدید و در جریان روند فعالیتهای فرهنگ سازی شرکت آبفای استان اصفهان قرار گرفت .
این بازدید که همزمان با آموزش 70 نفر از مهدهای کودک اصفهان در حال انجام بود مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی آبفای اصفهان به چگونگی آموزش مصرف صحیح آب به دانش آموزان اشاره کرد و گفت : در گروه های سنی پیش دبستانی و حضور در خانه فرهنگ با بهره گیری از کتاب های آموزشی و کارگاه تخصصی آموزشی با فرآیند مصرف صحیح آب آشنا می گردند .