
وی ادامه داد: این قیام پس از توهین آشکار رئیس شهربانی به ساحت مسجد و شهادت جوان تبریزی آغاز شد و مردم به مراکز فساد و حزب رستاخیز حمله کرده و شاه مجبور شد که استاندار وقت را تغییر داده و نگران وضعیت شود.
امام جمعه تبریز گفت: پس از این قیام امام راحل پیام دادند و صبح انقلاب را پیشبینی کردند و حرکتهای بزرگ بعدی صورت گرفت و اثر شهادت مردم تبریز در این روز ماندگار و حرکتآفرین شد.
وی خاطرنشان کرد: ایستادگی و شجاعت مردم تبریز ماندگار شد و این غیرت مردم تبریز مصداق حدیثی در بحارالانوار است که مانند آهن تابع و پشتیبان انقلاب و رهبری هستند که از جنگ هراسی ندارند و شجاعت غریزه ذاتی آنان است.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: مردم تبریز و آذربایجان پس از گذشت چندین دهه در راهپیمایی 22 بهمن تبریز با حضور حماسی خود وفاداری خودشان را نشان دادند که همچنان پایدار و ایستاده در مسیر انقلاب و نظام هستند.
امام جمعه تبریز تصریح کرد: این مقاومتها در تاریخ انقلاب تداوم یافته و در انتخابات هفت اسفند نیز مردم تبریز و آذربایجان پر شور و گسترده در پای صندوقهای رای حاضر خواهند شد.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی افزود: مردم آذربایجان و تبریز با حضور حماسی و انتخاب آگاهانه در پای صندوقهای رای وفاداری خود به رهبری نظام اسلامی را نشان خواهند داد.
امام جمعه تبریز به دیدار سالانه مردم تبریز با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: فردا این دیدار در تهران برگزار شده و از بیانات رهبری استفاده خواهیم کرد.
در ادامه این مراسم از خانوادههای شهدای قیام 29 بهمن تبریز تجلیل شد.