کد خبر: 771768
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹
رئیس اداره سلامت سازمان آموزش و پرورش استان خبرداد:
رئیس اداره سلامت و تندرستی سازمان آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: هر هفته دو تا سه نوبت شیر در مدارس استان توزیع می‌شود و مقرر است تا اسفند‌ماه هر مدرسه 45 نوبت شیر دریافت کند.
حمیرا رحیمی

بهنام اسماعیلی در ارتباط با طرح توزیع شیر در مدارس استان، اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های آموزش و پرورش در خصوص ارتقا سلامت دانش‌آموزان، در شش ماهه نخست سال تحصیلی شیر رایگان به دو صورت پاستوریزه و استریلیزه در میان آن‌ها توزیع می‌شود.

وی با بیان این‌که شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به‌ترتیب ماندگاری یک روزه و شش ماهه دارند، افزود: در مناطق لاران، بروجن و نواحی یک و دو شهرستان شهرکرد شیر پاستوریزه و در 13 منطقه دیگر شیر استریلیزه توزیع می‌شود.

رئیس اداره سلامت و تندرستی گسترش و ترویج فرهنگ مصرف لبنیات و رفع کمبودهای مصرف لبنیات در میان دانش‌آموزان را از اهداف این طرح دانست و تصریح کرد: نخستین مرحله توزیع شیر در تاریخ بیست و سوم آبان‌ماه صورت گرفته و این طرح تا پایان اسفند‌ماه ادامه دارد.

به گفته وی، سازمان دانش‌آموزی استان پیمانکار این طرح بوده و در بخش خصوصی با کارخانه شیمبار برای تهیه شیر پاستوریزه و با کارخانه پاک‌پی برای خرید شیر استریلیزه عقد قرارداد داشته است.

وی با بیان این‌که سرانه جهانی مصرف شیر برای هر فرد روزانه سه تا چهار لیوان است، تصریح کرد: متأسفانه سرانه مصرف شیر در ایران بسیار پائین‌تر از این میزان و حدود یک سوم لیوان بوده و امیدواریم والدین تنها به شیر رایگان مدارس اکتفا نکرده و لبنیات را در سبد غذایی خانواده لحاظ کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها