کد خبر: 771461
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
رییس شورای اسلامی استان آذربایجان شرقی:
رییس شورای اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: بر اساس اصول شهرسازی، مترو، از ملزومات و نیازهای اصلی شهر تبریز است.
احتشام حاجی‌پور در مراسم پایان حفاری تونل‌های عمیق خط یک قطار شهری تبریز با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: علی‌رغم تاخیر در اجرای پروژه مترو، عمران و آبادانی شهر و استان، با تکیه بر توان و عزم مدیران و عوامل اجرایی، پرشتاب‌تر از هر موعد دیگری در تداوم است.
وی اضافه کرد: عناوین جهانی تبریز اگرچه ارزشمند است اما باید گفت هنوز نسبت به سایر شهرهای بزرگ جهان، نیاز به اقدامات بزرگ داریم.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: تبریز دومین شهر آلوده و پرترافیک کشور است و همین امر ایجاب می کند که ناوگان حمل و نقل ریلی، با توجهی ویژه‌ای توسعه یابد.
حاجی‌پور  با بیان این که پیشرفت های پروژه مترو، نقطه تحول توسعه و آبادانی تبریز است، گفت: این نوید را به شهروندان می‌دهیم که در کنار هم آبادانی و سربلندی تبریز را تا رسیدن به نقطه ای که در شان شهروندان پرافتخار این شهر باشد، ادامه دهیم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها