کد خبر: 771417
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱
مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا می گوید که این اجتناب تاپذیر است که داعش تلاش کند در خاک ایالات متحده دست به حمله بزند.
فارس: به نقل از پایگاه خبری هیل، جان برنان مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا می گوید که این اجتناب تاپذیر است که داعش تلاش کند در خاک ایالات متحده دست به حمله بزند. 

برنان در مصاحبه با سی بی اس گفت: من انتظار دارم که داعش به دنبال برنامه ریزی برای برانگیختن مردم و جاسازی مواد و هرچیزی که برای انجام یک عملیات تروریستی در خاک آمریکا مورد نیاز است باشد. 

وی همچنین گفت: نلاشهای آنها در این زمینه غیرقابل اجتناب است هرچند که من نمی گویم آنها لزوما موفق به انجام این کار خواهند شد.

جان برنان افزود: سازمان سیا در روزهای منتهی به حملات تروریستی نوامبر در پاریس از برنامه ریزی برای حمله تروریستی به جایی مطلع بود.

وی همچنین مدعی شد که سرویس امنیتی سیا تا کنون از وقوع چندین حمله تروریستی جلوگیری کرده است و به دلیل دقت بالای اطلاعاتی تعدادی از آنها بازداشت و یا تحت تعقیب قرار گرفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار