مهندس ولی پور؛ سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان كرج، ضمن قدردانی از مشارکت و تعامل مثبت بين آموزش و پرورش و منابع طبيعی در خصوص جذب همياران طبيعت، استفاده از ظرفيت های موجود در دانش آموزان برای حفاظت پایدار از منابع طبيعی گفت: این همکاری ها زمينه ساز انجام اقدام های تأثيرگذار برای رسيدن به این هدف به ویژه در مناسبت های مرتبط خواهد بود و در بين دستگاههای تاثيرگذار، آموزش و پرورش و مدارس نقش مهم و اثر بخشی در ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبيعی خواهد داشت .
این اردوی آموزشی كه با همراهي كارشناسان منابع طبيعي با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با فرهنگ منابع طبیعی، نقش درخت و طبیعت در زندگی آنها و حفاظت از طبیعت خود برپا گردیده بود مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت.
لازم بذکر است در این اردوی آموزشی کلیه دانش آموزان به كانون هميار طبيعت پيوستند و 64 نفر به تعداد همیاران طبیعت ایران اضافه شد.
اين گزارش مي افزايد، برگزاري اردوهاي آموزشي می توانند به یکی از بهترین و مناسبترین شرایط برای تعلیم و تربیت دانش آموزان در جهت حفظ منابع طبیعی مبدل شوند .