کد خبر: 769136
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۱
شرکت اينترنتي «هاي‌وب» در راستاي سياست‌هاي دولت تدبير و اميد و سرمايه‌گذاري وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و تحقق عدالت اجتماعي و خدمات دهي به مناطق روستايي کشور شروع تور ورود اينترنت 4G به 25 هزار روستاي کشور را به منطقه سيستان و بلوچستان اختصاص خواهد داد.
محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در خلال مراسم افتتاحيه ورود اينترنت  4G به روستاهاي استان سيستان و بلوچستان در زاهدان با بيان اينکه در فاز اول اين پروژه هزار و  287روستاي محروم سيستان و بلوچستان تحت پوشش آخرين نسل از اينترنت همراه در دنيا قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: تا ارديبهشت‌ماه سال 1395 تعداد روستاهاي تحت پوشش اينترنت  4G در استان سيستان و بلوچستان به 3 هزار و 162 روستا خواهد رسيد.
در اين راستا سيدايمان ميري، رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت داده‌گستر عصر نوين (هاي‌وب) با بيان اينکه استان سيستان‌و‌بلوچستان در کنار محروميت‌هاي موجود با جاذبه‌هاي طبيعي از سواحل زيباي چا‌بهار تا دشت‌هاي پهناورش، يکي از استان‌هاي زيباي ايران مي‌باشد، تصريح کرد: در تست‌هاي اوليه صورت گرفته از برخي نقاط روستايي استان سيستان و بلوچستان نرخ دسترسي به اينترنت بيش از 90 مگابيت بر ثانيه بوده است. وي افزود: در ايام‌الله دهه مبارکه فجر، در فازهاي بعدي اين پروژه 16 هزار روستا در سراسر کشور تحت پوشش اينترنت پرسرعت 4Gقرار خواهد گرفت. گفتني است  4Gچهارمين و جديدترين نسل از تکنولوژي‌هاي مخابراتي براي ارسال و دريافت اطلاعات از طريق شبکه‌هاي موبايل است. سريع‌تر از نسل قبلي 3G است. 4G آخرين نسل مخابراتي است که هم اکنون روي اکثر تلفن‌هاي همراه اروپا و امريکا مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار