کد خبر: 768013
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
جواد عسگر
هیجان خرید در بازار سهام آنچنان است که فرصت فکر کردن به خرید سهام به کسی نمی‌دهد. بازار سهام دچار هیجانات شدید خریداران شده و شاخص کل هر روز صعود جدید را ثبت می‌کند و مقاومت‌های تکنیکالی نیز پی‌درپی در حال شکسته‌شدن هستند. بازار بورس امروز از همان ابتدای بازگشایی با حجم بالای خریدار به یکباره بیش از یک هزارواحد صعود کرد و در ادامه نیز این روند صعودی ادامه یافت به طوری که در پایان روز با بیش از 2 هزار و .... واحد به کار روزانه خود پایان داد.

انتشار خبرهاي مثبت در بازار حركت صعودي بورس تهران شدت گرفت و اكثر گروه‌هاي بورسي به خصوص شركت‌هاي خودرويي، معدني و شیمیایی با افزايش قيمت و تقاضاي ميليوني مواجه شدند. بر اين اساس بورس تهران با ركوردشكني‌هاي جديد خود در معاملات شگفتي‌ساز شد.

خودرویی ها همچنان با صف خرید میلیونی مواجه هستند و با آنکه از کف قیمتی خود بیش از 60 درصد فاصله گرفتند ولی همچنان با اقبال سرمایه‌گذاران مواجه هستند. ۴ شرکت پارس خودرو، سایپا دیزل، سایپا آذین و لیزینگ رایان سایپا و وابسته به سایپا به طور همزمان درباره افزایش سرمایه شفاف سازی کردند.

در پی مطرح شدن ابهامات و نکات مهم سازمان بورس درباره سایپا و اعلام توضیحات معاون مالی اقتصادی ، خساپا ، مدیران 4 زیرمجموعه سایپا یعنی پارس خودرو، سایپا دیزل ، سایپا آذین و لیزینگ رایان سایپا به طور همزمان درباره افزایش سرمایه شفاف سازی کردند.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 2142.09 واحد افزایش به 70 هزار و 999 واحد و ارزش روز بازار به 304 هزار میلیارد تومان رسيد .

امروز سهامداران بورس بیش از 2 میلیارد و 248 میلیون برگ سهم به ارزش 458 میلیاردتومان در قالب 119 هزار و 660 فقره داد و ستد کردند.

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 822 واحد افزایش به 27 هزار و 245 واحد رسيد. شاخص كل (هم‌وزن) با 296.10 واحد رشد به 11 هزار و 408 واحد رسيد. شاخص قيمت(هم‌وزن) با 249.90 واحد رشد به 9 هزار و 632 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 2374.67 واحد رشد به 79 هزار و 396 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 1623.60 واحد رشد به 49 هزار و 422 واحد و شاخص بازار دوم با 3971 واحد افزایش به رقم 156 هزار و 860 هزار واحد رسید.

نماد پارسان، فارس، رمپنا، وغدیر، همراه، اخابر و وامید بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند و پتروشیمی شیراز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشت.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل با افزایش 18.40 واحدی به رقم 761.60 واحد رسید.

معامله‌گران فرابورس تعداد 390 ميليون و 524 هزار برگ سهم در قالب 47 هزار و 765 فقره به ارزش 186 ميليارد تومان داد و ستد کردند.

امروز مارون، شتران، زاگرس، میدکو، پترول، بمپنا بيشترين تاثير مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند و نماد ذوب بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشت.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۷
0
0
احتمالا رشد سريع بورس ناشي از هيجانات است ونتيجه برجام نيست
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار