کد خبر: 767664
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱
رئیس اتاق بازرگانی اسلواکی گفت: تجارت و روابط با جمهوری اسلامی ایران فقط اعداد، ارقام، سود و زیان نیست بلکه بر مبنای دوستی دوجانبه است.

میلان کاژان در همایش بازرگانان جمهوری اسلواکی با فعالان اقتصادی خراسان رضوی در مشهد افزود: تعاملات بر پایه دوستی روند مطلوبتری دارد لذا طی سالهای 2012 میلادی تاکنون چندین بار تجار و فعالان اقتصادی اسلواکی برای ارتقا سطح روابط به ایران سفر کرده اند.

وی ادامه داد: تلاش شده طی این مدت موقعیتها، فرصتهای تجاری و اقتصادی دو طرف برای تجار و فعالان اقتصادی معرفی و مشخص شود.

رئیس اتاق بازرگانی اسلواکی اعلام كرد: بر این اساس فضا برای فعالیت و توسعه تجارت 30 شرکت ایرانی در اسلواکی فراهم شده است.

كاژان از حضور تجار اسلواک به عنوان نخستین گروه بازرگانان خارجی در ایران بعد از اجرایی شدن برجام و حذف تحریم‌ها ابراز خرسندی کرد و گفت: جمهوری اسلواکی فرصتهای خوبی برای توسعه مناسبات و روابط با ایران دارد.

وي افزود: اسلواکی عضو اتحادیه اروپایی است، در واقع ورود ایران به اسلواکی به مفهوم ورود به بازار اتحادیه اروپای می باشد لذا تلاش می کنیم در فرصت ایجاد شده از ظرفیتهای دو طرف برای توسعه سطح روابط بهره گیریم.

محمدرضا توکلی زاده نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی نیز در این نشست افزود: ارتباط ما با جامعه اروپایی از گذشته روابطی سنتی و در حوزه اقتصادی مطلوب بوده است لذا امیدواریم با فرصت ایجاد شده طی سالهای آینده به سرعت حجم مبادلات و سطح روابط دو جانبه ارتقا یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار