کد خبر: 762021
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹
نيروهاي يمني در ادامه حملات خود عليه نيروهاي متجاوز به كشورشان موفق شدند به پيشروي دست بزنند كه بر اثر آن صد‌ها نفر از نيروهاي ائتلاف به رهبري عربستان به محاصره انصارالله و متحدان آنها درآمدند.
نيروهاي يمني در ادامه حملات خود عليه نيروهاي متجاوز به كشورشان موفق شدند به پيشروي دست بزنند كه بر اثر آن صد‌ها نفر از نيروهاي ائتلاف به رهبري عربستان به محاصره انصارالله و متحدان آنها درآمدند.
وزارت دفاع يمن روز شنبه اعلام كرد ارتش وكميته‌هاي مردمي با به دست گرفتن كنترل الجبل الاسود در استان جوف شرق يمن صدها نظامي عربستاني واماراتي را به محاصره خود درآورده و دهها مين كار گذاشته شده توسط ارتش عربستان در نزديكي مواضع المهدف در منطقه جيزان را خنثي كردند. در همين حال، شبكه خبري المسيره گزارش داد كه ارتش وكميته‌هاي مردمي يمن موفق به انهدام دو زره پوش ودو خودروي نظامي ديگر مزدوران عربستان شدند كه قصد پيشروي به سمت الجوف را داشتند. از سوي ديگر، رسانه‌هاي يمن با پخش تصاويري، از آغاز حمله ارتش وكميته‌هاي مردمي به شهر الخوبه در شمال يمن ومجتمع نظامي عربستان در جيزان از چند روز قبل خبر دادند. وزارت دفاع يمن با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد ارتش وكميته‌هاي مردمي توانستند دهها مين كار گذاشته شده توسط ارتش عربستان در نزديكي مواضع المهدف در منطقه جيزان را خنثي سازند. علاوه بر اين، ‌منابع محلي اعلام كردند شاهزاده محمد بن مساعد بن جلوي معاون اداره بازرسي كل عربستان در موشك باران مواضع نظاميان متجاوز عربستاني در استان مأرب واقع در شرق يمن توسط ارتش و نيروهاي مردمي يمن، كشته شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار