کد خبر: 760769
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۲
متأسفانه امروز برخي كشورها با ارائه امكانات و سلاح از گروه‌هاي تروريستي حمايت مي‌كنند كه البته شناسايي حاميان گروه‌هاي تروريستي كار دشواري نيست.
متأسفانه امروز برخي كشورها با ارائه امكانات و سلاح از گروه‌هاي تروريستي حمايت مي‌كنند كه البته شناسايي حاميان گروه‌هاي تروريستي كار دشواري نيست.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني رياست جمهوري، حسن روحاني رئيس جمهور كشورمان روز گذشته در ديدار ژرار لارشه، رئيس مجلس سناي فرانسه، گفت: ايران و فرانسه بايد از فضاي پساتحريم و پسابرجام براي گسترش روابط و همكاري‌ها در همه عرصه‌هاي مورد علاقه، بيش از پيش استفاده كنند.
روحاني با تأكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران در صورت پايبندي طرف مقابل به تعهداتش، به تمامي تعهدات خود در برنامه جامع اقدام مشترك (برجام) پايبند بوده و به آن عمل خواهد كرد، گفت: برجام ثابت كرد كه مسائل مهم بين‌المللي با منطق و مذاكره قابل‌حل و فصل است و اين مي‌تواند الگويي براي حل و فصل ساير مسائل بين‌المللي از طريق گفت‌وگو باشد. وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تسليت حادثه اخير تروريستي در فرانسه به دولت و ملت اين كشور و با اشاره به اينكه «اين حادثه و ساير حوادث تروريستي اخير نشان داد كه تروريسم تهديد و خطري بزرگ براي همه كشورها و ملت‌ها است»، گفت: ايران اميدوار است عاملان اين جنايت‌ها هر چه زودتر به دست عدالت سپرده شوند.
رئيس جمهوري حضور گروه‌هاي تروريستي و ايجاد ناامني و رعب توسط آنها را يكي از مشكلات امروز منطقه و جهان دانست و با اشاره به لزوم رايزني بيشتر ايران و فرانسه در جهت حل مسائل مهم منطقه‌اي و بين‌المللي افزود: امروز گروه‌هاي تروريستي نظير القاعده و داعش سوداي تسلط بر منطقه را دارند و مي‌خواهند اين منطقه را به جولانگاه خود تبديل كنند كه اين خطري براي جهان است و همه بايد براي كاهش قدرت اين گروه‌هاي تروريستي تلاش و مشاركت كنند. روحاني از نفت و مواد مخدر به عنوان دو منبع اصلي درآمد گروه‌هاي تروريستي ياد كرد و با تأكيد بر اينكه همه بايد دست به دست هم داده و توان مالي اين گروه‌هاي تروريستي را محدود و در نهايت آن را از بين ببرند، گفت: متأسفانه امروز برخي كشورها با ارائه امكانات و سلاح از گروه‌هاي تروريستي حمايت مي‌كنند كه البته شناسايي حاميان گروه‌هاي تروريستي كار دشواري نيست. روحاني با اشاره به بحران سوريه و ضرورت مبارزه با تروريسم به عنوان اولويت اصلي در اين كشور با محوريت مردم، ارتش و دولت مركزي گفت: اگر ساختار سياسي در سوريه نياز به اصلاح داشته باشد، اين فقط از طريق برگزاري انتخاباتي آزاد و اراده مردم سوريه بايد انجام شود. رئيس مجلس سناي فرانسه نيز ضمن ابراز خرسندي از ديدار با رئيس جمهوري و تقدير از پيام همدردي رئيس‌ جمهوري و ملت ايران با مردم فرانسه در خصوص حوادث تروريستي اخير اين كشور، گفت: دولت و مجلس فرانسه اهميت زيادي براي سفر رئيس جمهوري ايران به پاريس قائل هستند و اميدواريم اين سفر در آينده‌اي نزديك انجام گيرد. وي همچنين با تجليل از تاريخ و تمدن ديرينه ايران، به توافق هسته‌اي تهران و 1+5 اشاره كرد و گفت: اعتماد در انجام توافق بايد دوطرفه باشد تا بتوانيم به اهداف برنامه اقدام مشترك دست پيدا كنيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار