کد خبر: 759316
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
مدیرموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی خبرداد:
مدیرموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت : توان تخصصی وامادگی کامل برای تولید انبوه واکسن انفولانزا در این موسسه وجود دارد.

حمید کهرام در جمع خبرنگاران ، افزود : از دوسال قبل به مسئولان وزارت بهداشت ، درمان واموزش پزشکی اعلام کردیم که توانایی تولید انبوه واکسن انفولانزا در این موسسه وجود دارد .

وی اضافه کرد : این واکسن هم ا کنون با صرف ارز از خارج وارد می شود در حالی که هم توانایی تولید و هم در اختیار قرار دادن دانش فنی بومی ان را داریم .

مدیرموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به فعالیت ها در بخش تولید واکسن تب برفکی گفت : این موسسه سه برنامه برای مقابله با بیماری تب برفکی که یکی از خطرناک ترین بیماری های گاوهاست و سالی 2بار ان ها را درگیر می کند ، دارد .

وی افزود: تولید 8 میلیون دوز واکسن ارتقای یافته تب برفکی که از 3میل PPFD به 6میل PPFD تبدیل شده است و با بهترین نوع واکسن های خارجی برابری می کند ، نخستین برنامه این موسسه است .

کهرام گفت :برنامه دوم تولید واکسن روغنی تب برفکی است که هم اکنون در حال آزمایش نهایی قرار دارد و تا پایان سال 500 هزار دز از این واکسن که ایمنی دام را از 6ماه یه 9 ماه افزایش خواهد داد، وارد بازار می شود .

وی درباره مرحله سوم طرح مقابله این موسسه با بیماری تب برفکی ، افزود : همچنین با عقد قراردارد با شرکت روناک در مهاباد ، تا سال آینده واکسن مشترک تولید و وارد بازار خواهیم کرد که با این اتفاق کشور از واردات واکسن تب برفکی بی نیاز خواهد شد .

مدیرموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در پاسخ به سوالی درباره کمبود واکسن فلج اطفال تولیدی این موسسه ،گفت : این تاخیر به دلیل بیماری ابولا و وارد نشدن میمون از افریقا بود که خوشبختانه حل شد و دیروز 7 میلیون دوز واکسن تحویل وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی شد .

وی با اشاره به این که دانش فنی ساخت واکسن MMR شامل سرخچه ، سرخک و اریون ، در کشور تنها در اختیار این موسسه قرار دارد ،افزود: هم اکنون در استانه عقد قرار داد با شرکت هندی برای انتقال فناوری این واکسن به ان ها هستیم و چند کشور دیگر نیز متقاضی دریافت این فناوری هستند که با ان ها در حال مذاکره ایم .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار