کد خبر: 756624
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۵
مدیر کمیته امداد نایین خبر داد:
مدیر کمیته امداد نایین از تحت پوشش قرار گرفتن 334 نفر از زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح اشتغال در بیمه اجتماعی خبر داد.

احمد یوسفی در این باره گفت: کمیته امداد در راستای توانمند سازی خانواده‌ها و جبران نابرابرهای در آمدی از طریق سیاست‌های اعطای یارانه‌های هدفمند و ساز وکار بیمه‌ای اقدام به بیمه نمودن زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح اشتغال کرده است تا در آینده بتوانند از مزایای بازنشستگی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در شهرستان نایین تعداد 334 نفر بیمه تامین اجتماعی هستند، افزود: در شش ماهه نخست سال جاری مبلغی بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون ریال برای حق بیمه این مددجویان به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شده است .

مدیر کمیته امداد شهرستان نایین در پایان گفت: با پیگیری به عمل آمده طی شش ماهه اول امسال 6 نفر از مددجویان بازنشسته شده و مستمری و دیگر مزایای بیمه استفاده می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار