کد خبر: 754002
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۴
لوزانو سرمربي تيم ملي واليبال شد
 سرانجام سرمربي تيم واليبال مشخص شد و ماموريت المپيكي شدن واليبال ايران به رائول لوزانو سپرده شد و اين سرمربي آرژانتيني به عنوان جانشين كواچ كارش را آغاز خواهد كرد.
رائول لوزانو، مربي 59 ساله آرژانتيني در جهان واليبال نام بزرگي است. او مربيگري را از همان دوران جواني يعني سال 1974 و در حالي كه پاسور دوم تيم‌هاي باشگاهي آرژانتين بود، آغاز كرد و حالا نزديك به 41 سال است كه مربيگري مي‌كند.
مربيگري در رده‌هاي نوجوانان، جوانان، دانشجويان، زنان، مردان، باشگاهي و ملي در سطح آرژانتين، ايتاليا، يونان، امريكاي جنوبي، اروپا، ليگ جهاني، قهرماني جهان، جام‌جهاني و المپيك تقريباً كلكسيون كاري و تجربي او را تكميل كرده است. قهرماني در آرژانتين، امريكاي جنوبي، ايتاليا، اروپا و جهان را در رده باشگاهي كسب كرده و با ايجاد تحول ساختاري در سه تيم ملي اسپانيا، لهستان و آلمان، آنها را به المپيك رسانده است. لوزانو مربيگري حرفه‌اي خود را همزمان با خوليو ولاسكو آغاز كرد و در رده ملي در سال 1999 سرمربي اسپانيا شد و اين تيم را به المپيك 2000 سيدني رساند. او در سال‌هاي ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ سرمربيگري تيم ملي لهستان را برعهده داشت و در سال ۲۰۰۶   تيم را به مقام نايب‌قهرماني جهان و پنجمي المپيك پكن رساند. او همچنين از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ نيز سرمربي تيم ملي آلمان بود و اين تيم را به المپيك لندن رساند. او همچنين هشت سال تحصيلات دانشگاهي‌اش را در رشته‌هاي مهندسي و روانشناسي پي گرفته و به عنوان يك پروفسور، عضو دپارتمان روانشناسي اجتماعي دانشكده مهندسي دانشگاه ملي لاپلاتاي آرژانتين است. سيچلو هم كه از ابتداي سال ۲۰۱۱ تا انتهاي ليگ‌ جهاني دستيار ولاسكو در تيم‌ ملي بود اين بار به عنوان كمك لوزانو در تيم ايران فعاليت مي‌كند.
لوزانو كه در سال‌هاي اخير در رده باشگاهي فعاليت مي‌كرد، پيش از قبول مربيگري ايران، سرمربي يك تيم باشگاهي لهستان بود و ديشب بود كه او رسما به عنوان سرمربي تيم ملي واليبال ايران انتخاب شد. محمدرضا داورزني، رئيس فدراسيون واليبال، درخصوص چرايي و چگونگي انتخاب لوزانو به سايت فدراسيون واليبال گفت: «لوزانو كارنامه و سابقه قابل قبولي در واليبال دنيا دارد. تيم‌ها و بازيكنان بزرگي را به جهان معرفي كرده و به المپيك رسانده است. او ضمنا يك روانشناس مجرب است. تيم ايران علاوه بر يك مربي با توانمندي‌هاي فني بالا، به يك مدير قوي و روانشناس مجرب هم نياز دارد كه با حضور لوزانو اين نيازها تامين مي‌شود چراكه بازيكنانش بايد اول از همه با فكر خود بازي كنند. ما بازيكناني داريم كه قدرت فني بالايي دارند و به مربي‌اي نياز داريم كه بتواند علاوه بر هدايت فني، از لحاظ روحي و رواني هم آنها را به درستي هدايت كند. لوزانو يك روانشناس خوب است و فكر مي‌كنم كه بتواند ارتباط خوبي با بازيكنان و همكارانش برقرار كند. اين امتياز لوزانو براي ما بسيار حائز اهميت است. ضمن اينكه با توجه به شرايطش هفته اول آوريل و شايد هم زودتر بتواند به ايران بيايد و به همين دليل فرصت دارد تا رابطه خوبي از لحاظ رواني با بازيكنان برقرار كند و تاكتيك‌ها و برنامه‌هاي فني خود را به خوبي به بازيكنان و تيم تزريق كند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار