
وی افزود: در همین راستا شورای عالی استانها تلاشش را آغاز کرده تا با دفاع از جایگاه پارلمان محلی در بحث انتخاب شهردار توسط شوراها و پافشاری روی برخی از اصول و قواعد حاکم بر فعالیت پارلمان محلی اقداماتی را انجام دهد تا زمینه برای حرکت مثبت و سازنده در این حوزه به فراهم آید.
رئیس شورای استان اردبیل با انتقاد از کسانی که به فعالیت مثبت شورای عالی استانها خرده گرفته و یا در حق عملکرد این شوراها بی انصافی میکنند، یادآور شد: قطعا تصمیمگیران به صلاح و نفع شهر و شهروندان تصمیمگیری کرده و زمینهای را فراهم میآورند تا عرصه خدمترسانی در پارلمان محلی گسترش پیدا کند.
وی ادامه داد: محدود کردن اختیارات شوراها به عنوان تصمیمگیران محلی و منطقهای در رونق دادن به توسعه و عمران و آبادانی خسارات جبرانناپذیری را به همراه خواهد داشت.
آقازاده رویکرد شورای استان را در بها دادن به حل مشکلات شهرها و مناطق مختلف استان یادآور شد و بیان کرد: بر همین اساس جلساتمان را به صورت دورهای در شهرهای مختلف با حضور روسا و مدیران کل استانی برگزار میکنیم تا متناسب با هر منطقه درصدد رفع مشکلات، کاستیها و کمبودها باشیم.
وی گفت: در این جلسات تدابیر و راهکارهای مناسب در خروج از مشکلات به وجود آمده مطرح شده و ما از روسای ادارت و سازمانهای استان قول میگیریم تا هر چه سریعتر در بخشهای مختلف نظیر آب و خاک، توسعه گردشگریِ، توجه به جامعه روستایی وعشایری و طرحهای توسعه عمران و آبادانی شهرها مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.