کد خبر: 753018
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۴
امیرعبداللهیان:
معاون وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد رکن‌آبادی هنوز زنده است و از عربستان خواست وی را بازگرداند.
جوان آنلاين: شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری، گزارش داد: «حسین امیرعبداللهیان،» معاون وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه با این شبکه گفت: اطلاعات ما نشان می دهد «غضنفر رکن آبادی،» سفیر سابق ایران در لبنان، هنوز زنده است و ما از عربستان سعودی می خواهیم تا او را زنده بازگرداند.

امیرعبداللهیان همچنین تأکید کرد «محمد جواد ظریف،» وزیر امور خارجه ایران، به طور قطع در نشست آینده وین در مورد سوریه شرکت نخواهد کرد.  وی افزود: اگر ایران در نشست وین شرکت کند، با حضور ظریف نخواهد بود، زیرا او «حسن روحانی،» رئیس‌جمهور ایران، را در سفر اروپایی همراهی خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: مشارکت ایران در نشست وین به پاسخ واشنگتن در باره علت رفتارهای یکجانبه‌اش بدون مشورت با دیگر طرف‌های شرکت‌کننده بستگی دارد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علیرضا
|
-
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۰
0
0
سلام. خداوند اورا به سلامت به اغوش گرم خانواده برگرداند. انشاءالله
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار