کد خبر: 752962
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳
مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان خبرداد:
مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان اعلام کرد: در 6 ماهه نخست امسال 594 نفر در استان اصفهان بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که مردان 76 درصد از این آمار را به خود اختصاص دادند.
دکتر علی سلیمان‌پور در گفتگو با خبرنگار ما گفت:از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه سال جاری، 594 نفر در حوادث رانندگی استان اصفهان جان خود را از دست دادند که از این تعداد 451 نفر مرد و 143 نفر زن بودند.
وی افزود: در این مدت، بیشترین تلفات ناشی از تصادفات در استان اصفهان با 337 مورد در جاده‌هاي برون‌ شهري، 232 مورد در مسيرهاي درون ‌شهري، 16 مورد در جاده‌هاي ‌روستايي و 9 مورد در جاده‌های خارج از استان بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان تصریح کرد: همچنین در 6 ماهه نخست امسال 12 هزار و 186 مصدوم ناشی از حوادث رانندگی شامل 8 هزار و 850 مرد و 3 هزار و 336 زن به مراکز پزشکی قانونی استان اصفهان مراجعه کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار