
جوانآنلاين: منصور حقيقت پور در گفتوگو با «جوانآنلاين» در خصوص برخوردهاي دولت با منتقدان اظهارداشت: بايد تحمل مان را زياد كنيم و بتوانيم در برابر مواضع گوناگون همديگر را تحمل كنيم و حرف هاي منتقدين را بشنويم و بپذيريم.
وي تصريح كرد: در حرف هاي منتقدان بايد آنهايي را كه جاي اصلاح دارد، اصلاح كنيم و نقدها را با جان و دل بپذيريم نه اينكه مخالفت ها را سركوب كنيم.
حقيقت پور با بيان اينكه منتقدان بايد قواعد بازي سياسي را رعات كنند، ادامه داد: به نظر مي رسد كه دولت بايد تحملش بالاتر باشد و چهارچوب ها را كاملا رعايت كند چرا كه هر میزان دولت دنده انتقاد پذیری بيشتري داشته باشد به نفعش است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس درباره ادبيات اين روزهاي رئيس جمهور افزود: ادبيات رئيس جمهور خيلي تند بود، شايسته رئيس جمهور نبود و آقاي روحاني بايد يك مقدار سعه ي صدر بيشتري داشته باشد.
حقيقت پور عنوان كرد: دولت ها باید با روی باز صدای منتقدان خود را بشنوند و آن را بپذیرند چرا که به گفته اسلام نقد مانند هدیه است که سبب می شود اشکالات و کاستی ها دیده شود از این رو باید با آن مانند هدیه برخورد کرد.