کد خبر: 751646
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۳
وزير دفاع عراق از پايان قريب الوقوع عمليات آزادسازي استان الانبار خبر داد
به دنبال آزادسازي 80 درصد از استان الانبار از دست داعش، شمارش معكوس براي شكست نهايي اين گروه تروريستي در عراق آغاز شده است. وزير دفاع عراق نيز با اعلام پيشروي‌هاي گسترده در مقابل داعش از قريب الوقوع بودن پايان عمليات الانبار خبر داد.
با گذشت چند ماه از شروع عمليات آزادسازي استان الانبار، ارتش و نيروهاي مردمي عراق در آستانه آزادسازي كامل اين استان از دست تروريست‌هاي داعش هستند. در روزهاي اخير نيروهاي نظامي عراق با همراهي عشاير و نيروهاي مردمي اين كشور عمليات گسترده‌اي را براي آزادي استان الانبار از دست داعش شروع كرده‌اند. عملياتي كه در صورت پيروزي، نقطه آغاز خروج كامل نيروهاي داعش از عراق خواهد بود. خالد العبيدي، وزير دفاع عراق سه‌شنبه شب در جمع فرماندهان عراقي گفت: «در نبردهاي آزادسازي الانبار پيشرفت‌هاي زيادي حاصل شده و پيروزي در اين نبرد و محاصره كامل رمادي نزديك است.» به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري روسي اسپوتنيك، العبيدي افزود: «عمليات نظامي در تمامي محورها تا پيروزي فوري بر داعش و آزادي كامل خاك عراق بدون توقف ادامه خواهد داشت.»  يحيي رسول، سخنگوي نيروهاي مشترك عراقي نيز اعلام كرد كه نيروهاي مسلح اين كشور موفق شده‌اند 80 درصد از استان الانبار را آزاد كنند. وي تأكيد كرد نيروهاي عراقي اكنون شهر الرمادي مركز الانبار را كه از مي گذشته در كنترل داعش بود از دو جهت شمال و جنوب تحت محاصره خود قرار داده‌اند. رسول اظهار داشت: «در محور شمالي نيروهاي عراقي تا پل البوفراج را در كنترل خود دارند اما محور جنوبي به طور كامل در كنترل نيروهاي امنيتي است.» با آزادسازي كامل استان الانبار در جنوب غرب عراق راه كمك رساني به تروريست‌هاي داعش از مسير سوريه قطع خواهد شد و ضربه سختي بر پيكر داعش وارد خواهد كرد و همچنين كار آزادسازي موصل مركز خلافت خودخوانده داعش نيز راحت‌تر مي‌شود.  از سوي ديگر، هادي رزيج، فرمانده پليس استان الانبار ديروز تأكيد كرد: «طي ساعت‌هاي آتي شاهد پيروزي گسترده اين نيروها خواهيم بود.» رزيج از آزادي كامل منطقه «السبعه‌كيلو» واقع در غرب رمادي و كشته شدن نزديك به 100 داعشي خبر داد و اعلام كرد: «عمليات نظامي گسترده‌اي در استان در حال انجام است، گرچه اين عمليات به دليل كمين‌هاي دشمن و مين‌هايي كه در طول مسير كار گذاشته، با كندي مواجه شده اما اين عمليات ادامه دارد. استحكامات نظامي امريكا، مشاوران نظامي و هلي‌كوپترهاي آپاچي به پايگاه عين‌الاسد در اين استان رسيده است.»  محما خليل، فرماندار سنجار نيز از پاكسازي بيش از 60 درصد شهرستان سنجار از لوث تروريست‌هاي تكفيري خبر داد و گفت: فرماندهي سنجار در حال حاضر براي تهيه طرح‌هايي به منظور مشاركت در بازسازي اين شهرستان پس از آزادسازي كامل آن تلاش مي‌كند. به گزارش تسنيم، خليل افزود: «بازگرداندن امنيت و ثبات و مردم به شهرستان از مهم‌ترين اولويت‌هاي اداري سنجار است و ما با همكاري دولت فدرال براي جبران خسارت‌هاي وارده به مردم سنجار و همچنين تبديل اين شهرستان به استان تلاش مي‌كنيم.»
  
استفاده داعش از سپر انساني
تكفيري‌هاي داعش كه در آستانه شكست كامل در الانبار قرار دارند براي اينكه بتوانند از دست نيروهاي عراقي فرار كنند از مردم اين استان براي نجات جان خود استفاده مي‌كنند. يك مقام عراقي روز چهارشنبه اعلام كرد: «گروهك تروريستي داعش به اهالي شهر الرمادي اجازه خروج از اين شهر را نمي‌دهد و از آنها به عنوان سپر انساني استفاده مي‌كند.» به گزارش ايرنا و به نقل از پايگاه خبري السومريه نيوز، عيد عماش، سخنگوي شوراي استان الانبار گفت: «گروهك تروريستي داعش به دليل محاصره شديد اين شهر توسط نيروهاي عراقي به شدت ضعيف شده و در حال نابودي است.» در همين حال رئيس شوراي استان الانبار از اهالي شهر الرمادي خواسته تا اين شهر را ترك كرده و خود را به نيروهاي عراقي كه در اطراف شهر رمادي هستند برسانند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار