کد خبر: 748689
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲
پيروزي بزرگ توپچي‌ها مقابل باواريايي‌ها
آرسنال بازي بزرگ هفته سوم ليگ قهرمانان را با پيروزي پشت سر گذاشت.
شیوا نوروزی
آرسنال بازي بزرگ هفته سوم ليگ قهرمانان را با پيروزي پشت سر گذاشت. در ادامه دور رفت مرحله گروهي اين رقابت‌ها سه‌شنبه شب هشت ديدار برگزار شد كه طي آن توپچي‌ها در ورزشگاه امارات تيم گوارديولا را با دو گل بدرقه كردند و نبرد بايرلوركوزن و آ اس رم با تساوي پرگل 4 - 4 به پايان رسيد.
  
انتقادهاي انريكه و گارسيا
در گروه E بارسلونا، مدعي اصلي گروه، با دو گل راكيتيچ از سد باته بوريسف گذشت و صدرنشيني‌اش را حفظ كرد. اين پيروزي در حالي به دست آمد كه ليونل مسي ستاره آبي و اناري‌ها دوران نقاهت را پشت سر مي‌گذارد. لوئيز انريكه، سرمربي اين تيم با وجود صدرنشيني بارسا هنوز از عملكرد شاگردانش رضايت لازم را ندارد: «همين تيم باته‌بوريسف توانست رم را شكست دهد و بر اين باورم كه باته‌بوريسف مي‌تواند يكي از شانس‌هاي صعود باشد. بسيار خوشحالم كه در اين ديدار سخت توانستيم به پيروزي برسيم. بارسلونا بازي به بازي در حال پيشرفت و بهتر شدن است اما هنوز مشكلاتي داريم.» دومين بازي سخت گروه را رم و لوركوزن برگزار كردند كه هشت گل در بر داشت. رمي‌ها كه ميزبان بازي بودند با اين نتيجه همچنان در قعر جدول باقي ماندند. رودي گارسيا، سرمربي آ اس رم هم از نمايش بازيكنانش گلايه داشت: «لوركوزن در خط حمله‌اش بازيكنان سرشناسي در اختيار دارد. وقتي برابر چنين تيمي هجومي بازي مي‌كنيم، نبايد به كارهاي دفاعي رو بياوريم. درست است كه خط دفاعي عملكرد خوبي در اين ديدار نداشت اما در رختكن هم به بازيكنان گفتم كه همه‌مان مقصر اين ناكامي بوديم. بازيكنان رم در دقايق پاياني، روحيه جنگندگي‌شان را از دست دادند. آنها فكر مي‌كردند همه‌چيز تمام شده است.»
  
ونگر برنده جنگ امارات
آرسنال در حالي با دو گل باواريايي‌ها را شكست داد كه اين تيم هر دو بازي قبلي خود را باخته بود. بايرن كه هيچ كس انتظار شكستش را نداشت همچنان صدرنشين گروه F باقي ماند اما توپچي‌ها به رده سوم صعود كردند. آرسن ونگر از اينكه مچ پپ گوارديولا را خوابانده، حسابي خوشحال بود: «بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه پيروز اين ميدان بايد با نهايت تمركز و نظم و تاكتيك بازي كند. اطمينان داشتم كه پيروزي بازي خواهيم بود اما نمي‌دانستم كه چه تيمي ابتدا تسليم مي‌شود. خوشبختانه اين بايرن‌مونيخ بود كه ابتدا تسليم شد. آرسنال در فصل جاري روي ليگ قهرمانان اروپا تمركز نكرده بود و بازيكنان تنها به دنبال درخشش در رقابت‌هاي ليگ جزيره بودند و به همين خاطر هم در دو بازي نخست خود بازنده بوديم.» سرمربي بايرن بي‌دقتي در استفاده از فرصت‌ها را دليل شكست برابر آرسنال عنوان كرد: «ما هم شانس پيروزي داشتيم و مي‌توانستيم پيروز بازي باشيم. فرصت‌هاي زيادي را روي دروازه حريف خلق كرديم اما نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. در ليگ قهرمانان اروپا براي پيروز شدن بايد از همه نظر خوب بود و يك تيم در بهترين شرايط خود باشد. آرسنال مهم‌ترين و جدي‌ترين رقيب ما در اين گروه است.» ديگر بازي گروه را ديناموزاگرب و المپياكوس برگزار كردند كه با برتري يك بر صفر المپياكوس همراه شد.
  
متلك‌هاي جديد آقاي خاص
ديناموكيف در اوكراين مقابل چلسي صف‌آرايي كرد و موفق شد آبي‌هاي استمفوردبريج را با تساوي بدون گل متوقف كند. خوزه مورينيو باز هم داور را به باد انتقاد گرفت و عملكرد او را ضعيف توصيف كرد: «داور بسيار ضعيف و آماتور بود. خطا روي فابرگاس در محوطه جريمه كاملاً روشن بود. نمي‌دانم چرا اين پنالتي گرفته نشد. عجيب‌تر اينكه داور پشت دروازه هم هيچ واكنشي نشان داد. پس او چه كاربردي دارد؟ وقتي او در تصميمات مهم نمي‌تواند نقش داشته باشد پس ديگر چه كاربردي دارد؟ درست است كه نتوانستيم در اين ديدار پيروز شويم اما از عملكرد شاگردانم رضايت دارم. بر اين باورم كه نسبت به بازي‌هاي قبلي خود پيشرفت داشتيم.» پورتو نيز با دو گل از سد مكابي گذشت. تيم پرتغالي با هفت امتياز صدرنشين گروه G است.
 
جهش زنيت
نماينده روسيه سومين پيروزي خود را در اين فصل از ليگ قهرمانان جشن گرفت. زنيت موفق شد با نتيجه 3 بر يك از سد ليون بگذرد. والنسيا نيز 2 بر يك خنك بلژيك را شكست داد تا همچنان در رده دوم گروه H باقي بماند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار