کد خبر: 748287
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
شایعات درباره‌ی خودروی اپل روزبه‌روز بیشتر می‌شوند و حتی مدیرعامل این شرکت هم آن‌ها را رد نمی‌کند. تیم کوک به تازگی در گفتگویی با Wall Street Journal نظر خودش را درباره‌ی آینده‌ی صنعت خودروسازی اعلام کرده است.
شایعات درباره‌ی خودروی اپل روزبه‌روز بیشتر می‌شوند و حتی مدیرعامل این شرکت هم آن‌ها را رد نمی‌کند. تیم کوک به تازگی در گفتگویی با Wall Street Journal نظر خودش را درباره‌ی آینده‌ی صنعت خودروسازی اعلام کرده است.

رهبر اپل: صنعت خودرو متحول خواهد شد

مدیرعامل اپل در صحبت‌هایی گفت که در آینده تحولی بزرگ در صنعت خودروسازی به وجود خواهد آمد.

تیم کوک گفته:” خواهیم دید در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. من فکر می‌کنم که صنعت خودروسازی آماده‌ی یک تغییر بزرگ است.” او درادامه‌ی صحبت‌هایش گفت که اپل در کوتاه مدت قصد دارد تجربه‌ی کار با آیفون را در خودروها برای کاربران به‌همراه بیاورد.

کوک در ادامه گفت:” نرم‌افزار یک ویژگی بسیار مهم در خودروهای آینده به‌شمار می‌رود. رانندگی خودکار هم تا چند سال دیگر اهمیت بالایی پیدا می‌کند. در آینده‌ای نه‌چندان دور تکنولوژی به سمت ساخت نسل جدید اتومبیل‌ها حرکت خواهد کرد. تمرکز صنعت خودرو از روی ساخت موتورهای احتراق داخلی برداشته می‌شود و این موضوع تغییر زیادی را در آینده به وجود می‌آورد و باعث ایجاد یک تحول بزرگ در صنعت خودروسازی خواهد شد.”
سايت ديجي كالا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار