کد خبر: 747366
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴
تكليف نيمكت تيم اميد پنج‌شنبه مشخص مي‌شود
رئيس فدراسيون فوتبال ديروز وعده داد تا آخر هفته تكليف نيمكت تيم اميد را مشخص مي‌كند اما خبر مي‌رسد كه احتمال ماندن خاكپور بيشتر از رفتن او است.
سعيد احمديان
رئيس فدراسيون فوتبال ديروز وعده داد تا آخر هفته تكليف نيمكت تيم اميد را مشخص مي‌كند اما خبر مي‌رسد كه احتمال ماندن خاكپور بيشتر از رفتن او است. حبيب كاشاني هم برخلاف جمعه گذشته مواضع نرم‌تري نسبت به استعفاي خاكپور داشت و عنوان كرد كه در اين شرايط تغيير به صلاح نيست و بهتر است خاكپور بماند. اين در حالي است كه مدير تيم اميد جمعه گفته بود اگر خاكپور اصرار بر رفتن دارد نمي‌توانند او را به زور نگه دارند.
اين روزها علي كفاشيان علاوه بر اينكه بايد به امور روزانه‌اش در فدراسيون برسد، بايد پرونده‌اي را هم براي مربيان تيم‌هاي ملي باز كند؛ مربياني كه هر كدام به طرق مختلف اين روزها براي او دردسرهاي تازه‌اي باز كرده‌اند. سرمربي تيم بزرگسالان با توجه به اتهاماتي كه كميته اخلاق متوجه او كرده است، اين روزها هرچند روز يكبار با دادن بيانيه تهديد به افشاگري مي‌كند و وعده مي‌دهد در يك نشست خبري از خودش رفع اتهام كند. در تيم اميد هم محمد خاكپور در فاصله سه ماه مانده به مرحله نهايي انتخابي المپيك استعفا داده و دست فدراسيوني‌ها را در گردو گذاشته است. يك طرف كفاشيان و طرف ديگر حبيب كاشاني، مدير تيم اميد به تكاپو افتاده‌اند تا هرچه زودتر اين ماجرا را حل كنند و نگذارند اين موضوع به تيم اميد ضربه بزند و‌ رؤياي المپيكي شدن دوباره به محاق برود.
به همين خاطر هم ديروز حبيب كاشاني براي يك جلسه اضطراري با كيومرث هاشمي به خيابان سئول رفت تا در ديدار با رئيس كميته ملي المپيك، در اين باره صحبت كند. كميته ملي المپيك بارها اعلام كرده است كه در ماجراي انتخاب مربيان رشته‌هاي مختلف ورزشي دخالت نمي‌كند و هاشمي ديروز هم با بيان اينكه تصميم نهايي را كميته فني فدراسيون و علي كفاشيان بگيرند، گفت كه در اين شرايط و با توجه به اينكه زمان كوتاهي تا انتخابي المپيك باقي مانده است، تغييرات به صلاح نيست.
نظر مشورتي كميته ملي المپيك به نظر مي‌رسد مواضع حبيب كاشاني را هم تعديل كرده است، او كه تا جمعه در موضعي سخت گفته بود خاكپور اگر مي‌خواهد برود، او را نمي‌توانند به زور نگه دارند، ديروز پس از پايان جلسه‌اش با هاشمي گفت كه رفتن خاكپور در اين زمان درست نيست: «هاشمي نظرش حفظ كادر فني موجود در تيم ملي اميد است. در جلسه‌اي كه با فدراسيون و كميته فني داريم نظر او را هم به مسئولان فدراسيون اعلام مي‌كنم. اميدواريم موضوعي كه باعث ناراحتي و تضييع حق خاكپور شده برطرف شود و كار را پيش ببريم. ما براي لحظه لحظه تيم ملي اميد برنامه‌ريزي كرديم و اگر در اين شرايط هر شخص ديگري هم براي انجام كار بيايد، بايد براساس همان برنامه حركت كنيم. ما بايد تصميم خوبي بگيريم و در اين مورد عجله نكنيم؛ چراكه ممكن است سرعت، دقت را از بين ببرد. خاكپور فردي است كه در اين تيم زحمات زيادي كشيده و بناي كاري ما هم حفظ او است.»
كاشاني در پاسخ به اين سؤال كه حتماً با خاكپور صحبت كرده و دليل استعفاي او را مي‌داند، هم گفت: «به هيچ عنوان طي دو روز اخير با او صحبت نكرده‌ام و تنها چيزي كه بين ما ردوبدل شده دو پيامك است كه روال كاري هميشه ما است. بنده قصد داشتم او در فضايي راحت فكر كند و بدون رودربايستي تصميمش را بگيرد.»
    ***
آن‌سو علي كفاشيان هم كه تصور نمي‌كرد خاكپور استعفا بدهد، حالا مي‌گويد مي‌خواهد هرچه زودتر تكليف سرمربيگري تيم اميد را مشخص كند تا اين تيم زمان را از دست ندهد. او ديروز درباره استعفاي خاكپور گفت: «خوب نيست يك نفر تعهدي قبول كند و سر يك مشكل كوچك استعفا بدهد. بايد قبل از استعفا مشكلات را گفت و اينكه از همان ابتدا بگوييم استعفا، اين كار درست نيست. البته اكثر مربيان ما وقتي به مشكل مي‌خورند به فدراسيون آمده و با ما صحبت مي‌كنند، هرچند كه اميدوارم در آينده اين مشكلات كمتر شود. فكر نمي‌كنم در تاريخ فدراسيون فوتبال اينچنين به تيم اميد توجه شده باشد و حتي برخي مواقع اين توجه از تيم ملي هم بيشتر بوده است. بايد همدلي و هماهنگي بين كادر فني به وجود آيد تا مشكلات هم كمتر شود.»
با اين شرايط طبق گفته كفاشيان قرار است خاكپور در روزهاي آينده به فدراسيون برود و سنگ‌هايش را با كفاشيان براي ادامه همكاري يا قطع همكاري وا بكند: «پنج‌شنبه هفته‌ جاري جلسه‌اي را با خاكپور برگزار خواهيم كرد و درباره اينكه استعفاي او را قبول كنيم يا خير تصميم مي‌گيريم. اگر به اين نتيجه‌ برسيم كه استعفاي خاكپور را قبول كنيم، مطمئناً سرمربي بعدي تيم ‌ملي اميد ايراني خواهد بود. هر مربي با تيم اميد همكاري كند بايد كارهايش را با كا‌ر‌لوس كرش هماهنگ كند و اگر اختلافي در اين زمينه بين تيم اميد و بز‌ر‌گسالان وجود داشته باشد بايد اين اختلافات حل شود و به ‌اين‌ ترتيب كار را دنبال كنيم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار