کد خبر: 746580
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۸
سخنگوي دولت با تشكر ويژه از لاريجاني:
نمايندگان مجلس با تصميم تاريخي‌شان نسبت به تصويب برجام نشان دادند كه همواره با درك درستي از واقعيت‌هاي كشور تصميمات سنجيده اتخاذ مي‌كنند.
به گزارش فارس، محمدباقر نوبخت، سخنگوي دولت ديروز در نشست خبري با اصحاب رسانه با اشاره به تصويب جزئيات طرح برجام در مجلس شوراي اسلامي افزود: بنده همچنين از مديريت واقع بينانه هيئت رئيسه مجلس به ويژه آقاي لاريجاني تشكر مي‌كنم. اميدوارم تصويب كليات و جزئيات برجام شرايطي را فراهم كند تا همه مسئولان نظام بتوانند در شرايط پساتحريم حقوق به تعويق افتاده ملت ايران را استيفا كنند و با شتاب بيشتري در رشد و توسعه كشور اقدام كنيم.
سخنگوي دولت تأكيد كرد: همان طور كه در ابتدا بيان شد پيش‌بيني مي‌كنيم با تصويب مجلس و تأييدي كه شوراي نگهبان در اين مصوبه اعلام مي‌كند شرايط براي اجراي برجام آغاز شود كه طبق آن دستور كاري تهيه شده كه شامل سلسله اقداماتي از سوي ما و طرف مقابل خواهد بود.
نوبخت ادامه داد: اولين اقدام طرف مقابل تصويب قطعنامه‌اي در شوراي امنيت براي لغو قطعنامه‌هاي قبلي بود كه انجام شد همچنين دولت امريكا نيز تعهدات خود را انجام داده و ما نيز بايد يك سلسله اقداماتي را در ارتباط با نطنز، ‌فردو و اراك انجام دهيم. وي با تأكيد بر اينكه در شرايط پساتحريم قطعا تحريم‌ها برچيده مي‌شود، گفت: در شرايط پساتحريم برنامه‌ريزي خود را آماده كرديم و مطابق با آن كارها را جلو مي‌بريم.
نوبخت در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به سخنان اخير رئيس‌جمهور اين طور تعبير مي‌شود قرار است تغييري در كابينه دولت ايجاد شود به‌خصوص در تيم اقتصادي آيا اين موضوع صحت دارد يا خير اظهار داشت: آقاي رئيس‌جمهور بيان كرد براي اينكه بتوانيم همواره شايسته عمل كنيم نياز است برنامه‌ها را براي خروج از ركود به انجام برسانيم و اينكه تعريف شود در تيم اقتصادي دولت قرار است تغييري انجام شود فكر نمي‌كنم اين مطلب درست باشد. وي ادامه داد: صحبتي درباره تغيير اعضاي اقتصادي دولت مطرح نشده، بايد همه تلاش كنيم كه برنامه‌هاي اقتصادي را پيش ببريم البته نسبت به ادوار گذشته هماهنگي بيشتري بين تيم اقتصادي دولت و بانك مركزي و ساير اركان اقتصادي وجود دارد.
نوبخت در پاسخ به اين سؤال كه آقاي تغييري در كابينه ايجاد مي‌شود يا خير گفت: قطعا تغيير وزرا را تأييد نمي‌كنم، بنده معاون رئيس‌جمهور هستم و تغييراتي در اين سطح با شخص آقاي رئيس‌جمهور است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار