کد خبر: 745532
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
پسري كه دو سال قبل كارگر رستوران «گل و لاله» را در شمال پايتخت به قتل رسانده بود، موفق به جلب رضايت اولياي دم شد.
به گزارش خبرنگار ما، 13 شهريور ماه سال 92 كاركنان بيمارستان لاله مأموران كلانتري 134 شهرك غرب را از مرگ مشكوك پسر جواني باخبر كردند.
وقتي مأموران در بيمارستان حاضر شدند، مشخص شد پسر 23 ساله كه معين نام داشت با ضربات چاقو مجروح و به علت شدت جراحت فوت شده است. بررسي‌هاي قاضي احمدبيگي، بازپرس ويژه قتل هم نشان داد مقتول، كارگر رستوران گل و لاله، حوالي فرحزاد است و ساعتي قبل از سوي پسر جواني به نام سيامك در همان رستوران با چندين ضربه چاقو مجروح شده است.
 تحقيقات بعدي نشان داد، مقتول ابتدا به خاطر پارك خودرواش در ميانه كوچه با معين مشاجره كرده اما در بازگشت به رستوران معين را به قتل رسانده است.  تحقيقات ميداني نشان داد سيامك به همراه مادر و خواهرش در شهرستان كرج زندگي مي‌كند بنابراين مأموران بلافاصله براي دستگيري قاتل به محل زندگي‌اش رفتند اما متوجه شدند وي بعد از حادثه به مكان نامعلومي گريخته است .  پس از اين كارآگاهان تلاش زيادي براي دستگيري قاتل فراري انجام دادند اما هيچ ردي از وي نيافتند تا اينكه تيرماه امسال بعد از گذشت دو سال از حادثه سيامك در حالي كه برگه رضايتنامه‌اي از اولياي دم در دست داشت به دادسراي جنايي آمد و خودش را به بازپرس احمدبيگي معرفي كرد. متهم در بازجويي‌ها به قتل اعتراف كرد و گفت: روز حادثه با خودروام به باغ دوستم رفتم.
وقتي خودرو را در ميانه كوچه پارك كردم، معين به من اعتراض كرد. به خاطر همين موضوع بين ما مشاجره لفظي در گرفت. پس از اين من سوار خودرو شدم و به خانه يكي از دوستانم رفتم. من احساس كردم كه نزد دوستانم كم آورده‌ام تا اينكه بعد از خوردن مشروب به رستوران گل و لاله رفتم و با چاقو چندين ضربه به معين زدم. وقتي او غرق در خون روي زمين افتاد از محل فرار كردم تا اينكه متوجه شدم او فوت شده است. سپس از ترس اينكه دستگير نشوم به همدان گريختم. از همدان با دوستانم در ارتباط بودم و  آنها پيگير كار من بودند تا اينكه رضايت اولياي دم را جلب كردند.
پس از كامل شدن تحقيقات، بازپرس سيامك را به اتهام قتل عمد مجرم شناخت و كيفرخواست عليه وي صادر شد. از آنجا كه متهم موفق به جلب رضايت اولياي دم شده است، پرونده از جنبه عمومي جرم در دادگاه كيفري شماره يك استان تهران بررسي مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار