کد خبر: 744414
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱
نماینده مردم اصفهان در مجلس:
خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی درباره نقش همسران جانبازان، گفت: همسران جانبازان دارای نقش برجسته ای در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن هستند و در واقع در راه حفظ ارزش‌های دفاع مقدس ایثار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری رسا، حسن کامران دستجردی در همایش «آیینه های صبور» اظهار داشت: بیشترین نقش را خانم ها دارند و نقش‌شان برجسته است به این دلیل که چه وقتی آقایان به جبهه می‌روند، شهید می شوند و نقش پدر را همسران ایفا می کنند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: همه اینها شرایط سختی‌است به ویژه وقتی که بیشترین نقش تربیتی را مادر دارد تا پدر و وقتی یک جانباز شریف در خانه بستری است و زخم بستر می‌گیرد منشی اصلی آنها همسران‌شان هستند.

 

وی اضافه کرد: این همراهی خانم ها با مردها را نمی‌توان با دنیا، میلیاردها، باغ، زمین و ... معامله کرد، به دلیل آن که این عزیزان یک کار الهی و اخلاقی می‌کنند یک کار مادی و خاکی نیست که حدش کره زمین باشد.

 

دستجردی بیان کرد: بنابراین همسران جانبازان و نقش همسران در این جریان الهی بسیار نقش مهمی است که بنیان شهید هم باید به آنها توجه کند و از آنهایی هم که این همایش ها را در نظر می گیرند و اجرا میکنند باید تشکر کرد .

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل آن که یادآوری یک نقش الهی است در قران کریم هم می فرماید ای مردم زن و مرد را باید محور تقوی قرار دهیم.

 

وی اظهار داشت: در این‌گونه همایش ها اولا باید آسیب شناسی را مطرح کنیم که چرا این خانواده های عزیز آسیب می بینند، ثانیا اشتغال همسران شهید است و ثالثا اشتغال فرزندانشان.

 

دستجردی افزود: ما در قوانین آورده‌ایم ولی گاهی دستگاه‌ها کارشکنی می کنند مثل بانک ها، شهرداری ها و یا واحد هایی که به عنوان بخش خصوصی واگذار شده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما قانون داریم که این قوانین اجرا بشود یا اینکه همسرانی که جانبازان دیگر را هم پرستاری می‌کنند باید برای آنها هم خدمات ویژه ای در نظر بگیریم.

 

وی اضافه کرد: نظام و مردم همیشه به جانبازان عزیز توجه کردند ولی قوای سه گانه باید کمی بیشتر توجه کند.

 

دستجردی گفت: همسران جانبازان نقش اساسی در هشت سال دفاع مقدس دارند مخصوصا جانبازانی که شیمیای و موجی هستند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جانبازانی که موجی هستد به صورت ناگهان اوقاتشان تلخ می شود و خودشان را به در و دیوار می زنند و بعد از لحظه ای آرام هستند.

 

وی افزود: باید این عزیزان را بالای 70% حساب کنیم و متاسفانه این کمیسیون های پزشکی هم همان وضع حاظر را می بینند .

 

دستجردی در پایان اضافه کرد: این دو قشر در جامعه از همه مظلوم ترند و همسران عزیز جانباز نقش برجسته ای در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن دارند./966/د102/ب2

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار