کد خبر: 744001
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷
استاندار آذربایجان‌شرقی خبر داد:
استاندار آذربایجان شرقی احیای دریاچه ارومیه را محتاج نفوذ کلام و هنر هنرمندان دانست و گفت: رئیس جمهور امسال اعلام کرده‌ است که هیچ گونه محدودیتی برای احیای دریاچه قائل نخواهند شد.
اسماعیل جبارزاده در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به وعده علی جنتی مبنی بر برگزاری همه ساله نمایشگاه دفاع مقدس اظهار داشت: این بخش از نمایشگاه، اعتبار و جلوه خاصی به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز خواهد بخشید.

وی با اشاره به دریاچه ارومیه، افزود: اولویت مسئولان استان و شخص رئیس جمهور از ابتدای قبول مسئولیت احیای دریاچه ارومیه بوده و تاکنون حداکثر مساعدت‌ها را به عمل آورده و آنچه در توان داشته‌اند در این ارتباط به کار گرفته‌اند.

جبارزاده خاطرنشان کرد: رئیس جمهور امسال اعلام کرده‌ است که هیچ گونه محدودیتی برای احیای دریاچه قائل نخواهند شد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه هیچ کاری موفق نخواهد بود مگر با همکاری و همراهی مردم، افزود: از همه مردم به‌ویژه اهالی فرهنگ و هنر درخواست کمک و جا انداختن بحث صرفه‌جویی داریم.

این مسئول تأکید کرد: 90 درصد آبی که باید به دریاچه رود در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که 40 درصد این میزان باید از طریق صرفه‌جویی حاصل شود و در این میان نفوذ کلام و هنر اهالی هنر و فرهنگ بسیار تأثیرگذارتر از سخنرانی امثال بنده خواهد بود.

وی یادآور شد: سال گذشته 900 هزار نفر از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز بازدید داشتند و امیدواریم امسال یک میلیون و 200 هزار نفر حضور یابند که توجیه این تعداد افراد در امر احیای دریاچه اقدام موثری خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها