کد خبر: 743633
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
فرمانده انتظامی استان اصفهان خبر داد:
فرمانده انتظامي استان اصفهان گفت: در هفته نیروی انتظامی با همکاری اداره پست استان اصفهان دفترچه هایی با نام 10 راهکار حفاظتی در کل استان اصفهان برای افزایش آگاهی مردم توزیع خواهد شد.

عبدالرضا آقاخاني در جمع اصحاب رسانه ضمن تسلیت به مناسبت جان‌باختن تعدادی از هم‌وطنانمان در فاجعه اسفبار منا، اظهار كرد: هفته ناجا از 11 تا 17 مهر با شعار اقتدار پليس، همدلي و همزباني، امنيت و آرامش آغاز به كار مي كند.

وی با تشريح محوريت برنامه‌هاي كلان هفته ناجا، گفت: در اين هفته، ناجا فعاليت مضاعفی انجام مي‌دهد كه سخنراني مسوولان انتظامي قبل از خطبه‌هاي نماز جمعه، صبحگاه مشترك با حضور استاندار و نيروهاي مسلح استان، ديدار با علماي استان اصفهان، همايش تجليل از نمونه‌هاي ترافيكي در اتاق بازرگاني، اجراي طرح روز كم حادثه در نقاط حادثه خيز و معابر مهم، اجراي ورزش صبحگاهي، همايش همياران پليس و فرهنگ‌ياران ترافيك از جمله اين برنامه ها است.
فرمانده انتظامي استان اصفهان افزود:همايش نخبگان علمي، ورزش باستاني و دعوت از پيشكسوتان اصفهان در زورخانه، برنامه تيراندازي براي همه مديران استان، همايش نگهبانان محله، مسابقات ورزشي و دعوت از پيشكسوتان بين المللي، همايش بزرگ پياده‌روي خانواده‌هاي كاركنان، آغاز دوره‌هاي بصيرت براي كاركنان، همايش پليس اصناف، مراسم غباررويي گلستان‌هاي شهداي استان اصفهان، برگزاري همايش معتمدين، پليس افتخاري و همياران پليس و اجراي مانور موتورسيكلت سواران قانونمند از ديگر فعالیت‌هاي مذكور مي‌باشد.
وي با اشاره به كاهش جرایم سرقت در سال جاری نسبت به سال گذشته، افزود: امسال نسبت به سال گذشته در سرقت‌هاي خشن با 4 درصد كاهش و در سرقت‌هاي خرد با 3 درصد كاهش روبه‌رو شدیم.

آقاخانی ادامه داد: با همکاری پلیس فتا موفق به انهدام 4 باند سارق اینترنتی در استان اصفهان شدیم که 174 مورد از حساب های بانکی مردم برداشت کرده بودند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های پلیس اخلاقی اظهار کرد: در موضوع برخورد با تحرکات اراذل و اوباش استان اصفهان 3 باند 33 نفره منهدم شدند و قرار است یکی از این باندها در چند روز آینده در سطح شهر توسط پلیس بین مردم گردانده شوند.
آقاخانی پیگیری پلیس برای دستگیری خاطیان حادثه اسیدپاشی را جدی دانست و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با همکاری اداره اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان اصفهان برای پیگیری این موضوع به ضورت هفتگی جلساتی را برگزار می کند.
وی ادامه داد: در هفته نیروی انتظامی با همکاری اداره پست استان اصفهان دفترچه هایی با نام 10 راهکار حفاظتی در کل استان اصفهان برای افزایش آگاهی مردم توزیع خواهد شد.
فرمانده انتظامی استان اصفهان به معرفی فعالیت های پلیس راهور پرداخت و گفت: در این حوزه برخورد با خودروهای دودزا، اجرای طرح کنترل مدیران فنی در پایانه‌های مسافربری، طرح کنترل باک اضافی در ناوگان حمل‌ونقل در دستورکار پلیس قرار دارد.

وی ادامه داد: تماس های مردمی با 110 حدود 170 هزار و با سامانه 197 نيز بیش از 14 هزار و 435 تماس صورت گرفته است.
آقاخانی با ابراز تاسف از افزایش 18 درصدی تصادفات از ابتداي مهرماه سال جاری، بیان داشت: 31 درصد تصادفات ناشی از خواب آلودگی و 16 درصد تصادفات ناشی از انحراف به چپ و 66 درصد تصادفات سواری بوده است.
وی همچنین از کاهش 20 درصدی تصادفات فوتی موتورسیکلت خبر داد و با اشاره بهکسب رتبه سوم استان اصفهان در کشفیات مواد مخدرگفت: در 6 ماهه نخست سال جاری نزديك به 20 تن مواد از 82 باند کشف شده است و افراد به زندان منتقل شده‌اند.
آقاخانی از افزایش 30 درصدی کشفیات مواد مخدر و افزایش 76 درصدی دستگیری توزیع کنندگان کلان مواد مخدر در استان اصفهان خبر داد و افزود: در 6 ماه اول سال جاری 150 کلاس آموزشی برای پیشگیری و ورود افراد به اعتیاد برگزار شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار