کد خبر: 742927
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳
با پیشرفت 98 درصدی:
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز اعلام کرد که موزه آب و مشاغل تبریز واقع در محل یخچال باستانی صادقیه با پیشرفت 98 درصدی در آستانه بهره‌برداری می‌باشد .
محبوب عبداله پور در خصوص پروژه موزه آب و مشاغل تبریز اظهار کرد: این پروژه در آذرماه سال گذشته، در فضایی به وسعت ۲ هزار مترمربع آغاز شده و با پیشرفت 98 درصدی در آستانه بهره برداری است 
  
محبوب عبداله پور گفت: این پروژه در شمال بازار تبریز قرار دارد و بعد از تکمیل بازسازی و مرمت و احیای فرهنگ قدیمی و بافت سنتی این مکان می‌تواند در راستای جذب گردشگر گام‌های مؤثری بردارد . 
 
وی، اعتبار پروژه را 20 میلیارد و 154 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: اجرای این پروژه باهدف احیاء فرهنگ قدیمی و بافت سنتی منطقه صورت می‌گیرد و با افتتاح آن مشاغل قدیمی که در سال‌های اخیر از رواج افتاده است، به‌نوعی احیا خواهد شد. 
 
عبدالله پور، همچنین گفت: معماری این پروژه متأثر از بافت تاریخی محدوده بازار بوده و نماکاری قسمت پایین‌دست دیوار موزه با سنگ اسپراخون انجام می‌شود و بقیه قسمت‌های دیوار با آجر سنتی و با طرح معماری سنتی در حال اجرا می‌باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها