
حضـرت آيتالله خامنهاي فرافكني حكام عربستان و سر باز زدن از پذيرش مسئوليت اين فاجعه را نادرست و اقدامي عقيم و بياثر خواندند و گفتند: دنياي اسلام سؤالات زيادي دارد و جانباختن بيش از هزار نفر در اين حادثه مسئله كوچكي نيست.
به گزارش فارس، حضرت آيتالله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروز در ابتداي جلسه درس خارج فقه در سخناني با اشاره به فاجعه بزرگ منا تأكيد كردند: دنياي اسلام سؤالات زيادي در اين خصوص دارد و حكام عربستان بهجاي فرافكني، بايد با عذرخواهي از امت اسلامي و خانوادههاي داغدار، مسئوليت خود را در اين حادثه سنگين بپذيرند و به لوازم آن عمل كنند.
حضرت آيت الله خامنهاي، حادثه تلخ منا و تبديلشدن عيد قربان به عزاي امت اسلامي را يادآور شدند و افزودند: انسان لحظهاي نميتواند خود را از اين غم فارغ بداند و اين غم در چند روز اخير بر دلهاي ما و همه مسلمانان سنگيني ميكند.
رهبر انقلاب، فرافكني حكام عربستان و سر باز زدن از پذيرش مسئوليت اين فاجعه را نادرست و اقدامي عقيم و بياثر خواندند و گفتند: دنياي اسلام سؤالات زيادي دارد و جانباختن بيش از هزار نفر در اين حادثه مسئله كوچكي نيست، بنابراين جهان اسلام بايد براي اين مسئله فكر كند. ايشان همچنين تأكيد كردند: اين قضيه فراموش نخواهد شد و ملتها به طور جدي آن را دنبال خواهند كرد و سعوديها نيز بايد به جاي فرافكني و متهم كردن اين و آن، مسئوليت خود را بپذيرند و از امت اسلامي و خانوادههاي داغدار عذرخواهي كنند.
موافقت رهبر انقلاب با دفن جانباختگان منا در مزار شهداحضرت آيتالله خامنهاي با درخواست نماينده وليفقيه و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران براي دفن جانباختگان فاجعه منا در گلزارهاي شهدا، موافقت كردند.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني دفتر مقام معظم رهبري، رهبر معظم انقلاب اسلامي با درخواست حجتالاسلام و المسلمين شهيدي نماينده وليفقيه و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران براي دفن جانباختگان فاجعه منا در گلزارهاي شهدا موافقت كردند.
شهيديمحلاتي در نامهاي به رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به درخواستهاي نماينده ولي فقيه و سرپرست زائران ايراني و همچنين رئيس سازمان حج و زيارت در خصوص دفن جانباختگان فاجعه منا در گلزارهاي شهدا جهت تسكين آلام خانوادههاي داغدار آنان، آمادگي بنياد شهيد را در اين خصوص اعلام و از رهبر معظم انقلاب كسب تكليف كرده بود. رهبر انقلاب در ذيل اين نامه مرقوم كردند: «دفن پيكر اين عزيزان در گلزارهاي شهدا كار شايستهاي است.»