کد خبر: 739848
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
زن ميانسال با همدستي پسر جوان شوهر خود را به قتل رساند‌ه بود
عروس خطاكار كه متهم است هفت سال قبل با همدستي پسر مورد علاقه‌اش شوهر خود را به قتل رسانده بود، با رضايت اولياي دم از قصاص نجات پيدا كرد. همدست زن ميانسال كه هوشنگ نام دارد قبلاً در دادگاه انقلاب به اعدام و در دادگاه كيفري استان تهران به قصاص محكوم شده بود كه آرا در ديوان عالي كشور تأييد شده است.
به گزارش خبرنگار ما، راز رابطه پنهاني ناهيد و هوشنگ مردادماه سال 87 و همزمان با كشف جسد مردي ميانسال اطراف شهرستان نهاوند بر ملا شد. تحقيقات پليس نشان داد كه جسد متعلق به رحمت شوهر ناهيد است كه اعضاي خانواده‌اش گم شدن او را به پليس گزارش داده بودند. ناهيد وقتي مورد تحقيق قرار گرفت گفت كه شوهرش معلم بود و به مصرف مواد هم اعتياد داشت. شب حادثه براي تهيه مواد خانه را ترك كرده و ديگر باز نگشته بود تا اينكه خبر كشف جسدش را به او اعلام كرده بودند.
اظهارات ناهيد اما با بررسي تماس‌هاي تلفني او تغيير كرد. تحقيقات در اين باره نشان مي‌داد كه او از مدتي قبل با پسري به نام هوشنگ كه صاحب يك كلوپ بازي‌هاي رايانه‌اي است، رابطه دارد. كندي تحقيقات تيم جنايي در اين مرحله سبب شد كه هوشنگ از فرصت ايجاد شده استفاده و به صورت غيرقانوني كشور را به مقصد عراق ترك كند. با دور شدن هوشنگ از كشور بود كه ناهيد اتهام قتل را به گردن او انداخت و مدعي شد كه شوهرش به دست هوشنگ كشته شده است. از سوي ديگر گزارش پزشكي قانوني هم مشخص كرد كه مقتول به علت پارگي طحال و شكستگي قفسه سينه بر اثر اصابت جسمي فوت شده است.
چند سال بعد از وقوع حادثه با دستگيري هوشنگ، پرونده بار ديگر به جريان افتاد. او به تصور اينكه آب‌ها از آسياب افتاده از مرزهاي غربي وارد كشور شده بود  كه دستگير شد. هوشنگ وقتي مورد تحقيق قرار گرفت راز قتل شوهر ناهيد را بر ملا كرد. بررسي‌ها هم نشان مي‌دهد كه اظهارات او از اولين بازجويي‌ها تا آخرين مراحل دادرسي تغيير نكرده است. او در شرح ماجرا گفت رابطه من با ناهيد مدتي قبل از حادثه و با آمدن او به كلوپ بازي من شكل گرفت. او چند بار پسرش را براي بازي به كلوپ من آورد تا اينكه ابراز علاقه كرد و گفت كه زني تنها است. تنها بودن او سبب شد كه به او نزديك شوم و رابطه غيراخلاقي هم شكل بگيرد. اما مدتي بعد وقتي متوجه شدم كه صاحب زندگي مشترك است، سعي در قطع رابطه داشتم. با اصرارهاي او بود كه به رابطه ادامه دادم. شب حادثه وقتي به دعوت ناهيد راهي پشت بام خانه‌شان شدم، گريه كرد و خواست كه شوهرش را از سر راه برداريم. همان لحظه بود كه شوهرش وارد پشت بام شد. من هم كنار كولرها كمين كرده بودم. به او حمله كردم و با هم درگير شديم كه روي زمين افتاد. ناهيد چادرش را برداشت و به دهان شوهرش فرو برد تا اينكه صدايش قطع شد. بعد با كمك او پيكر بي‌جانش را به خودروي مقتول منتقل كرديم. من پشت فرمان نشستم و به طرف حاشيه شهر رانندگي كردم. با كمك ناهيد جسد را به پرتگاهي منتقل كرديم و آن را به پايين انداختيم و به خانه برگشتيم. بعد از آن بود كه ناهيد از من خواست كشور را ترك كنم. گفت اگر مأموران من را بازداشت كنند، اعدام خواهم شد. حرف‌هاي او را باور كردم و براي خارج شدن از كشور راهي مرز شدم. بعد از عبور از مرز وارد كشور عراق شدم. به ناچار به عضويت گروه ‌پ ك ك در آمدم و دوره‌هاي آموزشي‌شان را سپري كردم تا اينكه بعد از ورود به كشور بازداشت شدم.
ناهيد وقتي مقابل اظهارات هوشنگ قرار گرفت، اظهاراتي متناقض را مطرح كرد. او پذيرفت كه با هوشنگ رابطه داشته اما گفت كه به پيشنهاد پسر جوان با او رابطه برقرار كرده است. ناهيد اتهام قتل را به گردن هوشنگ انداخت و گفت از چگونگي قتل خبر نداشته است.
در حالي كه چند سال از وقوع حادثه گذشته بود، تحقيقات در اين باره ادامه پيدا كرد. پرونده درباره همكاري هوشنگ با گروه ضد انقلاب در دادگاه انقلاب بررسي و اتهام محاربه وي براي دادگاه محرز شد و رأي اعدام و 10 سال حبس را براي او به همراه داشت. اين رأي بعد از بررسي در ديوان عالي كشور تأييد شد.
در پرونده قتل هم بازپرس هوشنگ و ناهيد را به اتهام مشاركت در قتل مجرم شناخت و پرونده روي ميز هيئت قضايي شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران قرار گرفت. در حالي كه اولياي دم براي دو متهم درخواست قصاص كرده بودند، هوشنگ بار ديگر ماجراي رابطه پنهاني با ناهيد و حادثه قتل را شرح داد. او گفت كه فريب اين زن را خورده و با همدستي او دست به قتل مرد بي‌گناه زده است. ناهيد اما اتهام قتل را به گردن هوشنگ انداخت و گفت كه از ماجراي قتل شوهرش خبر ندارد. هر چند به درخواست هيئت قضايي هوشنگ صحنه جرم را در صحن دادگاه بازسازي كرد، ناهيد گفت كه اين ماجرا صحنه‌سازي است و آن را قبول ندارد. هيئت قضايي با قبول دفاعيات ناهيد او را مستحق مرگ تشخيص نداد و رأي به سه سال حبس او دادند در حالي كه هوشنگ به قصاص محكوم شد. رأي دادگاه اما با اعتراض هوشنگ و اولياي دم در ديوان عالي كشور بررسي شد. قضات شعبه 16 ديوان عالي كشور رأي دادگاه درباره هوشنگ را تأييد اما با نقض رأي درباره ناهيد به دادگاه هم‌عرض يادآوري كردند كه كيفرخواست عليه زن خطاكار مشاركت در قتل عمد بوده است. بنابراين پرونده روي ميز شعبه چهارم دادگاه كيفري استان تهران قرار گرفت.
روز گذشته بعد از اينكه قاضي عبداللهي رسميت جلسه دادگاه را اعلام كرد، نماينده دادستان با قرائت كيفرخواست ناهيد را گناهكار شناخت و براي او درخواست مجازات كرد.
پس از آن بود كه مادر مقتول در جايگاه حاضر شد و گفت من از ناهيد اعلام گذشت مي‌كنم اما از دادگاه مي‌خواهم كه او در حبس بماند تا مجازات شود. به خاطر سرنوشت نوه‌هايم راضي به مرگ او نيستم اما بايد در زندان بماند تا تنبيه شود. پس از آن دو پسر ناهيد در جايگاه حاضر شده و گفتند كه از مادرشان اعلام گذشت مي‌كنند.  سپس ناهيد به درخواست قاضي در جايگاه قرار گرفت و اتهام مشاركت در قتل را انكار كرد. او در حالي كه گريه مي‌كرد، گفت نمي‌دانم چه كسي شوهرم را به قتل رساند. شب حادثه در خانه بودم كه زنگ در را زدند. شوهرم هم مقابل خانه رفت. هر چه منتظرش ماندم، نيامد. بعد هم به پليس خبر داديم تا اينكه از ماجراي قتل باخبر شدم. حرف‌هايي را هم كه در مراحل اوليه اقرار كرده‌ام، را قبول ندارم.
 در ادامه هوشنگ در حالي كه لباس زندان به تن نداشت در جايگاه قرار گرفت و بار ديگر حادثه را آن گونه كه قبلاً توضيح داده بود، شرح داد. او گفت وقتي رابطه ما شكل گرفت به خانه ناهيد رفت و آمد داشتم. شب حادثه هم به درخواست ناهيد به خانه‌شان رفتم. در پشت‌بام بوديم كه پيشنهاد قتل شوهرش را طرح كرد. او گريه كرد و خواست به او كمك كنم تا مرتكب قتل شود. خواستم آنجا را ترك كنم اما مانع شد. من هم تسليم خواست او شدم. وقتي مقتول وارد پشت‌بام شد، با او درگير شدم كه روي زمين افتاديم. ناهيد هم چادرش را به دهان شوهرش گذاشت تا اينكه صدايش قطع شد. بعد هم با كمك هم جسد را در پرتگاهي خارج از شهر رها كرديم.
هيئت قضايي بعد از شنيدن آخرين دفاع ناهيد وارد شور شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار