جانشين سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه حادثه كوي دانشگاه با برنامهريزي دقيق از مدتها پيش طراحي شده بود، افزود: منشأ اين فتنه نفوذيهاي غربي در دولت وقت بودند.
به گزارش خبرگزاري بسيج، سردار علي فضلي در دومين دوره آموزش خبرنگاري خبرگزاري بسيج، طي سخناني به اهميت فعاليت رسانهها در خاموش كردن فتنه اشاره كرد و گفت: قبل از فتنه سال ۷۸ كه آقاي لاريجاني رياست سازمان صدا و سيما را برعهده داشتند و من جانشين قرارگاه ثارالله تهران بودم، در جلسهاي كه با چند تن از دوستان داشتيم، لاريجاني گفت كه اخيرا من چند سفر اروپايي داشتم و در اين سفرها يك چيزي ذهن من را درگير كرده است. وي با بيان اينكه لاريجاني در اين سفرها متوجه برخي تحركات كشورهاي اروپايي نسبت به ايران شده بود، گفت: لاريجاني گفت در فرانسه و برخي از اين كشورها ميگويند «يك حادثهاي در راه است»! و ما هم گفتيم كه تصورمان اين است كه احتمالا اين حادثه امنيتي خواهد بود.
سردار فضلي در ادامه اذعان داشت: رئيس سازمان صدا و سيماي وقت به عنوان يك خبرنگار در سفري كه به اروپا داشت از صحبتها، حرفها و رفتار مسئولان كشورهاي اروپايي برداشتهايي كرده بود كه باعث شد ما مدتي قبل از آغاز فتنه ۷۸ متوجه موضوع بشويم. جانشين سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه حادثه كوي دانشگاه با برنامهريزي دقيق از مدتها پيش طراحي شده بود، افزود: منشأ اين فتنه نفوذيهاي غربي در دولت وقت بودند كه يكي از كارهايشان اين بود كه از ورود سپاه به صحنه جلوگيري ميكردند. وي ادامه داد: من همان شب حادثه با تغيير پوشش به كوي دانشگاه رفتم و ديدم كه از سمت دانشجويان باران سنگ و فحاشي است كه به طرف نيروهاي امنيتي روانه شده است و اين كار نيروهاي انتظامي را به عكس العمل وا ميداشت. در اين ميان ديدم يك مسئول دولتي كه مسئوليتي امنيتي داشت به فرمانده ناجا ميگفت كه شما حمله كنيد به معترضين و ساعتي بعد ما از شبكه اطلاعاتي خود فهميديم كه اين شخص به ميان دانشجويان رفته و آنها را تشويق ميكرد كه شما هم بزنيد.
سردار فضلي خاطرنشان كرد: آن زمان شمخاني وزير دفاع بود و شب حادثه با من تماس گرفت و درخواست جلسه اضطراري كرد. در جلسهاي كه با وي داشتم گفتند كه از ۲۴ وزير دولت ۲۳ وزير براي عزل فرمانده نيروي انتظامي به دليل اتفاقات كوي دانشگاه فشار ميآورند و تنها من در حال مقاومت هستم و از من پرسيدند كه جريان برخورد نيروي انتظامي با دانشجويان در كوي دانشگاه چه بوده است؟ و من در جواب گفتم كه مأمورين نيروي انتظامي از سمت آن مسئول دولتي براي ورود به كوي دانشگاه و برخورد با دانشجويان اغفال شدند و اتفاقات بعد از آن همگي يك سناريوي از پيش طراحي شده بود.