کد خبر: 739551
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰
سردار نقدي در مراسم تكريم و معارفه فرمانده سپاه امام رضا(ع) در مشهد:
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه اگر پاي امريكا به ايران باز شود، آقازاده‌هاي مفسد به جاي زندان رفتن و مجازات شدن، بر مردم سلطنت مي‌كنند، گفت: غارتگران دلشان براي كرسنت و ويلاي اروپاي‌شان تنگ شده است.
سردار نقدي: رابطه با امريكا اميد غارتگران بيت المال استرئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه اگر پاي امريكا به ايران باز شود، آقازاده‌هاي مفسد به جاي زندان رفتن و مجازات شدن، بر مردم سلطنت مي‌كنند، گفت: غارتگران دلشان براي كرسنت و ويلاي اروپاي‌شان تنگ شده است.
به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدي در مراسم تكريم و معارفه فرمانده سپاه امام رضا(ع) در مشهد اظهار كرد: پيشرفت سريع انقلاب اسلامي در منطقه و جهان و خارج شدن پي در پي نقاط كليدي جهان از سلطه امريكا، دشمنان را به وحشت انداخته و آنها را سراسيمه كرده، به‌طوري‌ كه به دنبال خاموش كردن شعله فروزان آزادي‌خواهي و عدالت‌طلبي هستند. رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح كرد: دشمن تمام سلاح‌هاي خود را عليه ملت ايران به كار گرفت، اما شكست خورد و اينك تنها روزنه اميد آنها ايجاديك جريان نفوذي در داخل ايران است. نقدي ادامه داد: از سوي ديگر غارتگران بيت‌المال و مفسداني كه با تكيه بر مناصب به جاي خدمت به مردم كيسه‌هاي خود را پر كردند و قانون‌دانان قانون‌شكني كه با فساد اقتصادي ثروت‌هاي هنگفت را به جيب زده‌اند از استمرار مردمي و اسلامي بودن نظام احساس خطر جدي مي‌كنند. وي اضافه كرد:‌تا زماني كه نظام پشتوانه مردمي دارد، از برخورد با غارتگران بيت‌المال هرچند افراد صاحب‌نامي باشند، نمي‌هراسد. بنابراين غارتگران به دنبال وارد كردن نيرويي هستند تا بتوانند جلوي نيروي مردم بايستند و نيروي مطلوب آنها همان امريكا است. رئيس سازمان بسيج مستضعفين تأكيد كرد: دزدان بيت‌المال با اموال بي‌حساب ناشي از اختلاس و قاچاق، روزنامه‌هاي رنگارنگ زده و سايت‌هاي اينترنتي و اجتماعي داير كرده‌اند و از خارج نيز با شبكه‌هاي ماهواره‌اي كه توسط امريكا و انگليس حمايت مي‌شود، براي بازگرداندن استعمار و سلطه امريكا بر ايران تلاش مي‌كنند. نقدي افزود: سال 88 خود اين افراد نامه‌اي به كنگره امريكا نوشتند و درخواست كردند براي به زانو درآوردن جمهوري اسلامي تحريم‌ها را تشديد كنند كه سند رسوايي آنها نيز منتشر شد و حالا همين مفسدان اشك تمساح براي مردم مي‌ريزند و مي‌گويند كه تحريم‌ها كمر مردم را خم كرده و كليد حل مشكلات را در رفع تحريم مي‌دانند. وي با تأكيد بر اينكه مردم ما بصير و آگاه هستند، خاطرنشان كرد: همگي مي‌دانند كه اشك تمساح غارتگران بيت‌المال به خاطر مشكلات مردم نيست و اگر آنها دل‌شان به حال مردم مي‌سوخت، براي تشديد تحريم‌ها نامه‌نگاري نمي‌كردند. نقدي تأكيد كرد: تا زماني كه نظام اسلامي مردمي است و با اتكا به قدرت مردم با غارتگران مبارزه مي‌كند، آنها را سر جاي خود مي‌نشاند، ولي اگر نظام وابسته به امريكا شود و پايگاه مردمي خود را از دست دهد، به‌راحتي مي‌توانند چپاول كنند. به همين خاطر همه روزنامه‌ها و نشريات وابسته به غارتگران بيت‌المال براي بزك كردن چهره امريكا و ايجاد رابطه با او سينه چاك مي‌كنند.  رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه نظام اسلامي از آن مردم است، عنوان كرد: مردمي كه 230‌هزار شهيد و صدها هزار جانباز تقديم اين نظام كردند، با اين پشتوانه محكم فريب نيرنگ امريكا را نمي‌خورند.
منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
1
خدا عمرت بده که همیشه حقگو هستی سردار.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار