کد خبر: 739281
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱
نماینده اوباما در ائتلاف ضد داعش گفت که آمریکا با ارسال هرگونه کمک نظامی به دولت سوریه مخالف است.
تسنیم: ژنرال جان آلن، نماینده ویژه باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در ائتلاف ضد داعش در گفتگو با شبکه تلویزیونی الحدث گفت: آمریکا با ارسال هرگونه کمک‌های نظامی به نظام سوریه مخالف است.
وی افزود: ما اوضاع سوریه را از نزدیک کنترل کرده، دائما با طرف‌های روسی درباره راه حل انتقال قدرت در سوریه گفتگو می‌کنیم.
جان آلن ادامه داد: ما به طور آشکار تمایل خود را برای پایان دادن به این درگیری‌ها فقط بر اساس راه حل سیاسی ابراز کرده‌ایم چرا که نظامی شدن درگیری‌ها منجر به مشکلات بزرگ انسانی در منطقه خواهد شد لذا تمایل ما تعامل با روسیه و هم پیمانان مان برای انتقال مسالمت آمیز حکومتی است که بشار اسد در آن جایگاهی نداشته باشد.
جان آلن همچنین افزود: تاکید می‌کنم که مخالف هرگونه کمک به نظام سوریه برای توسعه طلبی و افزایش خشونت در این کشور هستیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار