کد خبر: 737401
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد:
استاندار خراسان رضوی گفت: باید تکنولوژی استفاده از انرژی‌های پاک را به کشور وارد کنیم تا مصرفی بهینه داشته باشیم.
هانیه فیاض

علیرضا رشیدیان در افتتاحیه بزرگترین خط تولید پنل خورشیدی در ایران در محل شهرک صنعتی کاویان اظهار کرد: بحث عمومی کردن استفاده از انرژی نور خورشید به ویژه در استان خراسان رضوی که مناطق جنوبی آن دارای شدت تابش خورشید بالایی هستند، باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: باید تکنولوژی استفاده از این انرژی پاک را به درون کشور وارد کنیم و از طرفی ارتباط این قسمت به عنوان یک صنعت جدید با دانشگاه‌ها بسیار اهمیت دارد؛ نکته مهم دیگر این است که باید برای مواردی که نیازمند مصرف هستند، تولید داشته باشیم تا چرخه ثروت در جامعه متناسب توزیع شود.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این دانش با توجه به ظرفیت‌های موجود و پژوهشگران توانا در دانشگاه‌ها، قابلیت بومی و داخلی کردن آن وجود دارد و باید متناسب با نیازها و برای استفاده همگان فرهنگ‌سازی مناسب را ایجاد کنیم.

سالانه 330 روز آفتابی در مشهد وجود دارد

مدیر عامل شرکت تامین آتیه کارکنان خراسان نیز در ادامه این مراسم با اشاره به این که مؤسسه تامین آتیه کارکنان صنعت برق خراسان در سال 1385 تأسیس شده است، اظهار کرد: تولید پنل‌های خورشیدی به عنوان  یکی از تجهیزات مورد نیاز برای نیروگاه‌های خورشیدی از فعالیت‌های این کارخانه و ظرفیت تولید پنل‌های خورشیدی 20 مگاوات در سال است.

محسن حکاک افزود: این کارخانه با سرمایه‌گذاری حدود 3 میلیارد تومان ایجاد شده است و به 10 میلیارد سرمایه در گردش برای 20 مگاوات تولید نیاز دارد؛ با توجه به نرخ انرژی که به تازگی وزارت نیرو اعلام کرده یعنی هر کیلووات ساعت 975 تومان که اگر این رقم در تولید  داخل و برای تجهیزات تولید داخل استفاده شود، افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه تولید انرژی خورشیدی از لحاظ اقتصادی به صرفه مردم است، بیان کرد: مردم می‌توانند انرژی خورشیدی مورد نیاز خود را با نصب پنل‌های یک تا دو کیلوواتی بر روی پشت بام‌ها نصب کنند و مازاد و یا کل انرژی را به شبکه بفروشند و در مقابل انرژی را از شبکه خریداری کنند که قیمت هر کیلو وات نصب برای خانگی حدود 6 میلیون تومان است ولی می‌تواند به عنوان پشتیبان مورد استفاده قرار گیرد.

مدیر عامل شرکت تامین آتیه کارکنان خراسان گفت: هزینه سالانه استفاده خانگی از آن، حدود یک‌هزار و 800 کیلووات بوده که بستگی به زمان‌های تابش خورشید نیز دارد و این در حالی است که سالانه حدود 330 روز آفتابی در مشهد و 300 روز در کشور داریم.

وی اظهار کرد: نصب سلول‌های خورشیدی در محل مصرف مزایای زیادی دارد؛ یک‌هزار نیروگاه خورشیدی معادل یک‌هزار و 600 نیروگاه حرارتی است که افزون بر این در راستای اقتصاد مقاومتی فعالیت می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار