سرپرست نهاد رياست جمهوري با بيان اينكه لازمه اقتصاد مقاومتي مبارزه با فساد اقتصادي است، گفت: سياست جدي دولت مقابله با انحصار است.
به گزارش فارس، محمد نهاونديان، رئيس دفتر رئيسجمهور با ارائه گزارشي از عملكرد دولت درباره اقتصاد مقاومتي تصريح كرد: طي دو سالي كه از عمر دولت يازدهم گذشته است، اين دولت در هر دو محور تدبير و تعامل، كارنامه درخشاني داشته است، تلاش دولت با اتكا به انتخاب مردم اين بود كه در اين مسير حركت كند، اين ملت توانست با تدبير در همين شرايط تحريم، شرايط اقتصادي را به وضعيتي برساند كه پيامش به مخالفان، قوت مقاومت و توانمندي بود.
رئيس دفتر رئيسجمهور در ادامه سخنانش با بيان اينكه رويكرد عزتمندانه اين ملت در مناسبات بينالمللي چه با همسايگان و چه با قدرتهاي بزرگ رويكرد سازنده بود، تأكيد كرد: با اطمينان به نفس حاضريم در مذاكره واقعي و جدي اثبات كنيم كه آنچه ميگوييم، عين واقعيت و برنامه هستهاي ايران كاملاً صلحآميز است. نهاونديان با اشاره به شرايط جديد مناسبات بينالمللي پس از توافق هستهاي، تصريح كرد: برنامه كار ما بايد ادامه همان مسير اقتصاد مقاومتي باشد، بايد به شرايطي برسيم كه اقتصاد ايران را تحريمناپذير كنيم و راه آن همان تدبير و تعامل است، رمز موفقيت در استفاده از منابع بينالمللي اين است كه دسترسي ما به منابع خارجي نبايد وارداتگرايانه يا رانتجويانه تحليل شود بلكه بايد آن منابع را براي ايجاد فرصت شغلي جوانان اين جامعه به كار گيريم. وي با يادآوري اينكه سياست جدي دولت طي دو سال گذشته مقابله با انحصار بوده است، گفت: همه بايد بتوانند در شرايط برابر به رقابت بپردازند كه لازمه آن بهبود شرايط كسب و كار است، بناي دولت بر اين بوده كه فضا را براي رشد استعدادها به صورت رقابتي فراهم كند. نهاونديان گفت: دولت از روز نخست تصميم گرفت به شركتهاي دانشبنيان كمك كند، با وجود شرايط نامناسب اقتصادي بيش از هزار و 500 ميليارد تومان به صندوق نوآوري و شكوفايي اختصاص داديم و امروز هزار و 600 شركت دانشبنيان به ثبت رسيده و تلاش بر اين است كه اين رقم 5/3 برابر شود. رئيس دفتر رئيسجمهور گفت: كاهش اتكاي بودجه به درآمدهاي نفتي از رويكردهاي جدي سياست اقتصاد مقاومتي است، در اقتصاد پساتحريم نيز همين مسير با قوت و قدرت و تعامل ادامه مييابد. نهاونديان در پايان خاطرنشان كرد: لازمه اقتصاد مقاومتي مبارزه با فساد اقتصادي است. بايد ريشههاي فساد اقتصادي را در كشور خشكاند و شرط توفيق ما در اين مسير حفظ انسجام ملي و تقويت سرمايه اجتماعي و اعتماد بين مردم و دولت و اركان حاكميت با يكديگر است.