کد خبر: 734832
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۳
خبرگزاری کیودو امروز شنبه گزارش داد «فومیو کیشیدا،» وزیر امور خارجه ژاپن قصد دارد سفر خود به روسیه را به تعویق بیندازد. کیشیدا قرار بود اواخر اوت یا اوایل سپتامبر (اوایل شهریور) از مسکو دیدار کند. سفر امروز «دیمیتری مدودف،» نخست‌وزیر روسیه، به یکی از جزایر مورد ادعای ژاپن در «مجمع‌الجزایر کوریل» علت این تصمیم عنوان شده است.
باشگاه خبرنگاران: وزیر امورخارجه ژاپن قصد دارد در اعتراض به سفر "مدودف" به کوریل، دیدار خود را از روسیه به تعویق بیندازد.

به گزارش ایتارتاس، خبرگزاری کیودو امروز شنبه گزارش داد «فومیو کیشیدا،» وزیر امور خارجه ژاپن قصد دارد سفر خود به روسیه را به تعویق بیندازد. کیشیدا قرار بود اواخر اوت یا اوایل سپتامبر (اوایل شهریور) از مسکو دیدار کند. سفر امروز «دیمیتری مدودف،» نخست‌وزیر روسیه، به یکی از جزایر مورد ادعای ژاپن در «مجمع‌الجزایر کوریل» علت این تصمیم عنوان شده است.

یکی از مقامات ژاپنی با غیرقابل قبول خواندن سفر مدودف به این جزیره، اعلام کرد این اقدام باعث جریحه‌دار شدن احساسات شهروندان ژاپنی شده است. وزارت خارجه ژاپن قصد دارد از طریق مجراهای دیپلماتیک اعتراض خود را به‌طور رسمی به مسکو اعلام کند.    

مجمع‌الجزایر آتشفشانی کوریل در استان «ساخالین» روسیه واقع است.  تمامی جزیره‌های کوریل در قلمرو حکومتی روسیه قرار دارد، اما ژاپن هم مدعی دو جزیرهٔ بزرگ جنوبی آن است و آن‌ها را بخشی از خاک خود می‌داند. اختلاف بر سر مالکیت این دو جزیره باعث بروز اختلافاتی بین دو کشور شده است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار