کد خبر: 733613
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
در ایام تردد زائران اربعین حسینی تعداد 63 دستگاه آمبولانس سبک و 6 دستگاه اتوبوس آمبولانسی جاده‌های مواصلاتی استان را پوشش خواهند داد.

علی دل پیشه رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اعلام اين خبر افزود : کمپ سلامت در پایانه مرزی مهران برای خدمات رسانی به زائران اربعین امسال افتتاح مي شود كه این کمپ شامل چادر، کانکس، آمبولانس و تکنسین فوریت‌های پزشکی است که با استفاده از تمامی تجهیزات آماده خدمت رسانی به هموطنان در ایام اربعین امسال در پایانه مرزی مهران می‌باشد.

وی ادامه داد: امسال در دو بخش بهداشت و درمان برنامه ریزی‌هایی بر اساس شناسایی نیازهای زائران صورت گرفته که در این نشست به بررسی آن‌ها پرداخته شد.

علي دل پیشه گفت : در بخش بهداشت زائران مباحثی همچون جلوگیری از شیوع بیماری‌های تنفسی، بهداشت محیط، مبارزه با بیماری‌ها، پیشگیری از سوانح رانندگی و بهداشت مواد غذایی را در ایام اربعین حسینی دنبال خواهیم کرد و همچنین در بخش درمان بیماران سرپایی و یا بستری نیازمند حمایت وکمک دستگاه‌ها و سازمان‌هایی همچون بسیج جامعه پزشکی، شهرداری تهران، بیمه‌های خدمات درمانی و تامین اجتماعی، هلال احمر می‌باشیم.

وی ادامه داد: مهم‌ترین چالش حوزه سلامت در ایام تردد زائران شیوع بیماری‌های تنفسی می‌باشد که با توجه به تراکم بسیار و ازدحام بالای جمعیت در این ایام یقیناً ایجاد بیماری‌های تنفسی دور از انتظار نیست بنابراین برای خدمت به این بیماران در بیمارستان امام حسین (ع) مهران بخش ایزوله در حال تجهیز شدن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در خصوص حوادث غیر مترقبه و فوریت‌های پزشکی برای تامین آمبولانس‌های لازم چه از طریق زمینی و چه از طریق هوایی در کارگروه سلامت به نتایج خوبی رسیدیم که امیدواریم نیازهای آینده فوریت‌های پزشکی با همکاری همه دستگاه‌ها مرتفع شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار