کد خبر: 733611
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴
مدیر کل منابع طبیعی استان مرکزی گفت: آتش سوزی های سال جاری شش میلیارد ریال به عرصه های طبیعی این استان خسارت وارد کرد.

یوسف یوسفی افزود: این آتش سوزی ها پوشش گیاهی 821 هکتار از اراضی استان مرکزی را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی گفت: برای اصلاح و احیای این مراتع چهار تا پنج سال زمان نیاز است تا پوشش گیاهی آنها به شرایط اولیه خود باز گردد.
مدیر کل منابع طبیعی استان مرکزی بیان کرد: آتش سوزی مراتع این استان در 47 فقره در شهرستان های اراک، شازند، خنداب، خمین، کمیجان، تفرش و فراهان رخ داده است.

مدیر کل منابع طبیعی استان مرکزی بیان کرد: شهرستان خنداب با 347 و نیم هکتار و شازند با 15 فقره بیشترین آمار آتش سوزی از نظر وسعت و تعداد را به خود اختصاص داده اند.

یوسفی افزود: 90 درصد آتش سوزی های جنگل ها و مراتع استان مرکزی بر اثر عوامل عمدی و غیر عمدی انسانی به وقوع پیوسته است.

وی خاطر نشان کرد: آتش سوزی در مراتع موجب خسارت های مالی، نابودی زیبایی طبیعت، از بین رفتن پوشش گیاهی منطقه، گردشگاه ها و تفرجگاه های طبیعی، آسیب رساندن به محیط زیست و مساعد شدن زمینه فرسایش آبی و بادی می شود.

چهار هزار و 433 هکتار اراضی مرتعی درجه یک، یک میلیون و 149هزار و 683 هکتار درجه دو و 171 هزار و 447 هکتار اراضی مرتعی درجه سه در استان مرکزی وجود دارد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار