کد خبر: 732572
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸
مدیرکل بنیاد مسکن اردبیل خبر داد:
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: تنها مشکل ما در اجرای طرح هادی روستایی کمبود منابع اعتباری و محدودیت‌های اعمال شده در این زمینه است.

فرهاد سبحانی در گفت‌و گو با خبرنگار جوان در اردبیل اظهار کرد: ما بر اساس برنامه پنجم توسعه باید در تهیه و اجرای طرح هادی در روستاهای بالای 20 خانوار ورود پیدا می‌کردیم که هنوز نتوانسته‌ایم در این زمینه به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

وی افزود: هر چند تا پایان امسال تهیه طرح هادی در روستاهای 20 خانوار به سرانجام می‌رسد اما در اجرا به دلیل کمبود منابع مالی همچنان مشکلات و نارسایی‌هایی را شاهد هستیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل ادامه داد: ما در تهیه طرح هادی سعی کردیم تا تمام جوانب توسعه یک روستا را با دید مهندسی و کارشناسی مورد بررسی قرار دهیم که در این زمینه انتظار داریم دهیاری‌ها و شوراهای روستا بنیاد مسکن را در اجرای این طرح با سرعت عمل بیشتر یاری کنند.

سبحانی اعتبار مورد نیاز برای طرح هادی را در بین روستاها بین 300 میلیون تومان تا یک میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با این حجم سنگین اجرای طرح هادی قطعا عملیاتی کردن پروژه‌های طرح هادی زمانبر خواهد بود که انتظار می‌رود در این زمینه یک رویکرد متفاوتی را شاهد باشیم.

این مسئول با اعلام اینکه در 350 روستای استان اجرای طرح هادی در یک سال گذشته انجام شده است، بیان کرد: ما در کنار اجرای طرح هادی با استفاده از مصالح و امکانات بومی سعی‌مان بر این است تا در مناطق روستایی با بافت با ارزش نیز کارهای شایسته و مناسبی را انجام دهیم که قطعا بهره‌گیری از این توان بالا نیز به توسعه گردشگری روستایی کمک خواهد کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل افزود: ما در همه حوزه‌های فعالیت‌هایمان در روستا از ساخت مسکن روستایی گرفته تا بهسازی و مقاوم‌سازی اجرای طرح هادی و صدور سند مالکیت به همراهی ساکنان مناطق روستایی نیاز داریم و بر این باوریم که بنیاد مسکن بدون این همکاری‌ها و همراهی‌ها نمی‌تواند کار را به سرانجام برساند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها