کد خبر: 732481
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی:
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی از اعزام 21 هزار بسیجی در قالب 56 گروه جهادی به مناطق محروم استان تا پایان سال جاری خبر داد.

سرهنگ پاسدار احمد حاتمی‌پور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برگزاری اردوهای جهادی و هجرت یکی از وظایف بسیج سازندگی است که هر ساله در راستای عمران و آبادانی مناطق محروم انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه تأمین نیازهای سخت‌افزاری طرح‌های پیش روی سازمان بسیج سازندگی بر عهده دستگاه‌های اجرایی است، گفت: تأمین اعتبارات مالی و نیازهای فرهنگی سازمان را سپاه بر عهده دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: امسال و در قالب اردوهای یک روزه یک هزار و 500 نفر از نیروهای بسیجی به مناطق محروم استان اعزام می‌شوند.

حاتمی‌پور افزود: اردوهای سه روزه نیز یکی دیگر از اردوهای بسیج سازندگی است که با حضور مهندسین کشاورزی برگزار و طی آن آموزش‌های چهره به چهره کشاورزی به کشاورزان ارائه می‌شود.

وی بیان داشت: برگزاری اردوهای هفت روزه نیز از دیگر طرح‌های سازمان بسیج سازندگی است که با اجرای آن نیروهای بسیجی پایگاه‌های مقاومت با حضور در مناطق محروم به ارائه خدمات عمرانی می‌پر‌دازند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اردوهای 10 روز نیز تصریح کرد: این اردو مخصوص دانش‌آموزان بسیجی بوده که با حضور در مدارس به اجرای طرح‌های زیباسازی و بهسازی می‌پردازند.

حاتمی‌پور ادامه داد: در این عرصه مدارسی که نیاز به بازسازی و بهسازی دارند توسط آموزش و پرورش شناسایی و معرفی می‌شوند.

وی اجرای پروژه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی را از دیگر وظایف سازمان بسیج سازندگی عنوان کرد و اظهار داشت: طی دو سال گذشته بالغ بر 30 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی از جمله ساخت خانه عالم، پل‌های روستایی، فضاهای ورزشی روباز، سرویس‌های بهداشتی، ساخت و تعمیر منازل مسکونی برای محرومان، ساخت غسالخانه و مرمت و بهسازی گلزارهای شهدا و در مجموع 180 پروژه محرومیت‌زدایی هزینه شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: در سال جاری بیش از صد پروژه محرومیت‌زدایی در استان عملیاتی خواهد شد.

به گفته وی در دو سال قبل 230 میلیارد ریال تسهیلات با بهره 15 درصد به متقاضیان فعالیت در عرصه‌های پرورش قارچ، شترمرغ، پرورش مرغ بومی، کشت زعفران و صنایع بسته‌بندی اعطا شده است که امسال این میزان به 240 میلیارد ریال خواهد رسید.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: جوانان در آستانه ازدواج، زندانیان آزاد شده، معتادین پاک شده و کسانی که قصد بازگشت به روستاهای خود را دارند، در اولویت دریافت تسهیلات اقتصاد مقاومتی قرار دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار