کد خبر: 731803
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۸
صادركنندگان انبه پاكستان با اشاره به سوءمديريت در صادرات انبه به ايران، نسبت به كاهش صادرات اين محصول به كشورمان، به‌رغم افزايش چشمگير منابع و تسهيل امور ابراز نگراني كردند.
به گزارش ديلي تايمز، صادركنندگان انبه پاكستان نسبت به كاهش صادرات انبه اين كشور به ايران به‌‌رغم افزايش چشمگير منابع و تسهيل امور ابراز نگراني كردند. به گفته بهار دوراني يك تاجر انبه، به رغم بهبود توليد و افزايش تعداد كشتزارها، صادرات امسال به ايران تنها 11‌هزار تن بوده است و فصل برداشت انبه روبه پايان است. سال گذشته پاكستان 13 هزار تن انبه به ايران صادر كرد.
وي افزود: امسال صادرات به ايران از 20 ماه مي ‌آغاز شد و تا 17‌ژوئن به بيش از 8 هزار تن رسيد، پس از آن اما بخش حمايت از كشتزارها به علت سياست‌هاي نادرست و بي‌كفايتي تنها تسويه 3 هزار تن انبه براي صادرات به ايران را انجام داد. وي تأكيد كرد: «اين وضعيتي هشداردهنده است و بخش حمايت از كشتزارها بايد جوابگوي اين بي‌مديريتي باشد.» دوراني تصريح كرد: «با توجه به اضافه شدن 28‌كشتزار در سال جاري، صادرات به ايران بايد حداقل دو برابر مي‌شد.» پاكستان در حال حاضر 30 هزار تن از هدف صادراتي خود براي محصول انبه عقب است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار