کد خبر: 730622
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
وندی شرمن مذاکره کننده ارشد آمریکایی می گوید که توافقات میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی محرمانه است ولی چیز مخفی در آن وجود ندارد.
مهر: وال استریت ژورنال در مطلبی نوشت: با وجود ادعاهایی مبنی بر دو توافق مهم جانبی میان آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران در ارتباط با مذاکرات هسته ای، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا بر عدم وجود هرگونه مطلب محرمانه در این خصوص اصرار می ورزد.

این در حالیست که «وندی شرمن» از مذاکره کننده های ارشد آمریکا در این باره می گوید: اینگونه توافقات، توافق هایی در راستای تضمین است. توافقات مذکور محرمانه است ولی چیزی مخفی در آن وجود ندارد.

شرمن ادامه می دهد: برخی از این توافق ها، مربوط به نگرانی های موجود در خصوص ابعاد احتمالی نظامی در برنامه هسته ای ایران (پی اِم دی) است.

در ادامه این مطلب آمده است: در حال تجزیه و تحلیل توافق برجام، معلوم شد که 2 توافق جداگانه جانبی نیز وجود دارد. پس از طرح موضوع با «مایک پامپئو» نماینده جمهوری خواه و «تام کاتن» سناتور جمهوری خواه متوجه شدیم که آنان از دبیر کل آزانس خواسته اند تا این توافقات را علنی نماید.

پامپئو در این باره گفته است: در چند باری که در این باره از مقامات دولت اوباما سئول کرده ایم، هیچ پاسخ شفافی را درباره محتوای توافقات مذکور دریافت ننموده ایم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار