کد خبر: 729834
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
فرماندار شهرستان هشترود خواستار شد:
فرماندار شهرستان هشترود بر ضرورت ایجاد دانشکده کشاورزی در این شهرستان تأکید کرد.
 حسن مستفید  در آیین شکرگزاری برداشت گندم در شهرستان هشترود اظهار داشت: از 65 هزار هکتار سطح زیر کشت گندم در این شهرستان پیش‌بینی می‌شود، بیش از 85 هزار تن گندم برداشت شود.

وی از کسب رتبه اول استانی و جذب 62 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در شهرستان هشترود در سال 93 خبر داد و گفت: در 4 ماهه امسال نیز تاکنون بیش از 35 میلیارد ریال جذب شده که ضریب مکانیزاسیون را از 1.33 اسب بخار به 1.54 اسب بخار افزایش داده است.

مستفید با توجه به کشاورزی بودن منطقه ایجاد دانشکده کشاورزی را در این شهرستان ضروری دانست و افزود: همچنین ایجاد مرکز تحقیقات دیم در این شهرستان با توجه به دیم خیز بودن این شهرستان ضروری است.

وی افزود: ظرفیت سیلوهای دولتی این شهرستان بیش از 170 هزار تن است که آماده خرید گندم مازاد بر نیاز سایر شهرستان‌ها و استان‌های همجوار را دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها