کد خبر: 729647
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی:
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: 35 پروژه نیمه‌تمام در استان قابلیت انتقال و واگذاری را دارد و این تعداد پروژه قابل واگذاری و فروش هستند.
 داود بهبودی در جلسه شورای برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خواستار همراهی بیشتر مدیران دستگاه‌های اجرایی در واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی شد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های قابل واگذاری در استان باید مشخص شود، گفت: تکلیف قانونی در این مورد وجود دارد و موانعی وجود ندارد تا در این زمینه توقف کنیم.

بهبودی گفت: 35 پروژه در استان قابلیت انتقال و واگذاری را دارد و این تعداد پروژه قابل واگذاری و فروش هستند.

وی یادآور شد: برخی پروژه‌ها در صورت واگذاری به بخش خصوصی با استقبال مواجه می‌شوند و با توجه به اینکه امکان تامین اعتبار برای این پروژه‌ها را نداریم می‌توانیم اقدام لازم کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی افزود: برخی پروژه‌ها هم که در میان بخش خصوصی مشتری ندارد می‌توان با تغییر دستگاه مجری امکان بهره‌برداری آن را فراهم کرد.

بهبودی گفت: اگر هدف ما امکان بهره‌مندی مردم باشد نباید حساسیت داشته باشیم و بالا بردن تابلو یک دستگاه خاص در اتمام پروژه‌ها مهم نیست.

وی خواستار عزم و اراده جدی دستگاه‌ها در اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شد و عنوان کرد: 35 پروژه‌ در مرحله اول مشخص شده که با بررسی اولیه بوده و در نوبت‌های بعدی پروژه‌های قابل فروش و واگذاری مشخص می‌شود.

وی یادآور شد: متاسفانه تاکنون در استان این همگرایی و وحدت در میان مسئولان مشاهده نمی‌شود تا پروژه‌ها به بخش خصوصی واگذار و منتقل شود.

بهبودی افزود: در سال‌های آتی می‌توانیم پروژه‌های بیشتری را به صورت کارشناسی شده به بخش غیردولتی واگذار کنیم تا در زمان کافی این پروژه‌ها منتقل شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها