کد خبر: 729542
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۸
معاون رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خبر داد:
معاون رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: با آغاز برداشت آلبالو مراکز خرید این محصول در نقاط مختلف شهرستان مرند راه‌اندازی و محصول تولیدی باغداران به قیمت مناسب در این مراکز خریداری می‌گردد.
جلال رحیم‌زاده  در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: شهرستان مرند در مجموع دارای 160 هکتار باغ آلبالو است که از این مقدار 40 هکتار نهال و 120 هکتار بارور است.

وی با بیان اینکه با تولید تقریبی پنج تن در هکتار و با احتساب خسارت‌های سرما و تگرگ در کل بیش از 600 تن آلبالو در این شهرستان برداشت می‌شود، ادامه داد: این محصولات به مصرف تازه‌خوری، کارخانجات آب میوه، کمپوت، مربا، لواشک و خشکبار در شهرستان‌های مرند، شبستر، خوی، ارومیه و سایر شهرهای ایران می‌رسد.

رحیم‌زاده افزود: قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی باید به گونه‌ای باشد تا کشاورز به تولید و فروش محصول خود علاقه‌مند شود و بتواند توازنی بین هزینه‌ها و درآمد ایجاد کند چرا که منطقی‌شدن قیمت محصولات کشاورزی سبب رونق این بخش و افزایش تولید می‌شود.

وی ادامه داد: با پیگیری‌ها و توافق‌هایی که با واحدهای صنایع کشاورزی انجام شده با خرید این محصول توسعه کشت آلبالو افزایش یافته است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مرند با اشاره به اصلاح و احیای باغات آلبالوی شهرستان مرند و ایجاد باغات یک‌دست، استفاده از ارقام اصلاح شده و پیشگیری به موقع از آفات و بیماری‌ها را با استفاده از هرس به موقع، حداقل سمپاشی و جاگزینی کنترل بیولوژیکی آفات و بیماری‌ها به جای استفاده از سموم شیمیایی را از اولویت‌های کاری واحد باغبانی این شهرستان دانست.

وی افزود: در این زمینه اقداماتی انجام گرفته و در نظر است با برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی، از همکاری هرچه بیشتر کشاورزان نیز در عملی ساختن بیشتر این اولویت‌ها استفاده به عمل آید.

آلبالو میوه‌ای سرشار از ویتامین‌ها و عناصر غذایی مفید و دارای آنتی اکسیدان قوی است و برای انواع بیماری‌ها بسیار مفید است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها