کد خبر: 729436
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۱
متأسفانه فقط حدود 10 نوع آزمايش است كه بيمه‌ها مي‌شناسند و آن را قبول دارند، در حالي كه برخي آزمايش‌ها مانند آزمايش متابوليك حدود ۵ميليون تومان هزينه دارد و خانواده‌ها نمي‌توانند آن را انجام دهند.
علي گرشاسبي دبير انجمن ژنتيك پزشكي ايران يكي از مشكلات موجود در آزمايش‌هاي ژنتيك را گراني آنها دانست و گفت: برخي از آزمايش‌هاي ژنتيك شناخته شده كه براي ازدواج‌هاي فاميلي و در موارد خاص مانند جلوگيري از تولد نوزاد با عقب‌ماندگي ذهني انجام مي‌شود، حدود 170 تا 270 هزار تومان هزينه دارد كه البته بخش عمده‌اي از آن را بيمه‌ها پوشش مي‌دهند.
گرشاسبي ادامه داد: البته آزمايش‌هاي ژنتيك ازدواج به اين موارد محدود نمي‌شود اما متأسفانه فقط حدود 10 نوع آزمايش است كه بيمه‌ها مي‌شناسند و آن را قبول دارند، درحالي كه بسيار بيش‌تر از اين موارد وجود دارد.  وي گفت:‌به طور مثال بيماري‌هاي متابوليك كه در جامعه ايراني به‌دليل ازدواج‌هاي فاميلي بسيار بالاست، به‌دليل اينكه آزمايش‌هاي اوليه آن هزينه بالايي دارد و حدود 2 تا 5 ميليون تومان مي‌شود، بسياري از خانواده‌ها توان پرداخت آن را ندارند و بيمه‌ها هم حمايتي نمي‌كنند.  دبير انجمن ژنتيك پزشكي ايران افزود: درخواست‌هاي متعددي به سازمان بيمه‌گر داده‌ايم، اما محدوديت‌هايي وجود دارد و بودجه بالايي مي‌طلبد، درحالي كه با صرف هزينه 4 تا 5 ميليون تومان مي‌تواند از تولد يك نوزاد مبتلا به بيماري متابوليك كه در آينده هزينه‌هاي بيشتري خواهد داشت پيشگيري كرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار