کد خبر: 727079
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷
درآخرین هفته ماه مبارک رمضان:
شهروندان روزه دار مشهدی راهپیمایی خود را به مناسبت روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور آغاز کردند.
 راهپیمایان با آغاز این حرکت از میدان 15 خرداد مشهد مظلومیت مردم فلسطین و محکومیت ظالمان صهیونیست غاصب قدس را فریاد زدند.

نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، استاندار خراسان رضوی، فرماندار مشهد و دیگر مسوولان دستگاههای اجرایی به همراه فرماندهان سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در این استان نیز در میان صفوف مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد حضور دارند.

راهپیمایان مسیر میدان 15 خرداد تا حرم مطهر امام رضا(ع) را با سر دادن شعارهایی علیه رژیم اشغالگر قدس و دیگر دشمنان اسلام می پیمایند و سپس با گردآمدن در حرم مطهر پس از گوش سپردن به سخنرانی نایب رییس مجلس شورای اسلامی، آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی و قرائت قطعنامه این مراسم را خاتمه داده و به صفوف آیین عبادی سیاسی نماز جمعه پیوستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار